doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

YES! Er komt tóch een nieuw seizoen van Temptation Island

Goed nieuws voor alle Temptation Island lovers, er komt toch snel een nieuw seizoen!
.
temptation island

In verband met het coronavirus leek het erop dat er geen nieuw seizoen van het populaire televisie-programma zou komen, maar niets is minder waar. Er wordt binnenkort al gestart met de opnames van nieuwe afleveringen van Temptation Island, maar wel speciaal voor Videoland.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het lijkt RTL namelijk geen goed idee om cast en crew voor het programma helemaal naar Thailand te laten vliegen. In plaats daarvan is er een ander concept verzonnen voor de streamingdienst Videoland. Deze variant wordt dan ook niet in Thailand opgenomen, maar in Italië. “Uiteraard blijft dit altijd onder voorbehoud van eventuele veranderende RIVM-maatregelen en mogelijkheden om af te reizen vanwege Covid-19. We houden dit nauwlettend in de gaten, de gezondheid van cast en crew staat voorop", zegt RTL over de plannen.

Opnames starten volgende maand

Wanneer je weer kunt genieten van het juicy programma, is nog niet bekend, maar het is de bedoeling dat de opnames al volgende maand plaatsvinden. Als het een beetje meezit, zou het seizoen dus voor het einde van het jaar al op Videoland te zien moeten zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws