doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Neerlands trots: Buitenlandse royals in Nederlandse designers

Máxima straalt geregeld in mode van Nederlandse ontwerpers als Jan Taminiau en Addy van den Krommenacker, maar ook buitenlandse royals hullen zich graag in fashion van Nederlandse bodem.
.
kate in eponine

Vooral Jan Taminiau en Claes Iversen zijn favoriet!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Koningin Mathilde van België in Jan Taminiau

In november 2016 hult koningin Mathilde van België zich in een aubergine sparkling avondjurk van Jan Taminiau.

Bron: Koninklijk Huis

Prinses Claire van Luxemburg in Jan Taminiau

Voor de ceremonie van haar burgerlijke huwelijk met prins Felix van Luxemburg in september 2013, koos prinses Claire van Luxemburg ook voor een ontwerp van Jan Taminiau.

Bron: BSR Agency

Kroonprinses Mary van Denemarken in Claes Iversen 

De ontwerper Claes Iversen is geboren in Denemarken, maar woont inmiddels alweer een hele tijd in Nederland. Je kent hem misschien nog wel van zijn deelname aan Wie Is De Mol, begin dit jaar. Tijdens een Staatsbezoek aan Denemarken besloot prinses Máxima om Claes te promoten in zijn geboorteland en het lijkt erop dat dit succes heeft gehad. Kroonprinses Mary wordt sindsdien namelijk regelmatig gespot in creaties van de hand van de ontwerper.

Bron: BSR Agency
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Sjeika Moza van Qatar in Ronald van der Kemp 

Fashion queen Sjeikha Moza bint Nasser al-Missned is getrouwd met sjeik Hamad bin Khalifa al-Thani, die een tijd emir van Qatar is geweest. Dat maakte sjeikha Moza de first lady van de staat. Ook is ze bevriend met Máxima, wat zou kunnen verklaren waarom sjeikha Moza zo dol is op Nederlandse ontwerpers. Op de foto hieronder zie je haar bijvoorbeeld helemaal rechts in een appeltjesgroen ensemble van Ronald van der Kemp.

Bron: BSR Agency

Hertogin Kate in Eponine 

Eponine is de van oorsprong Nederlandse ontwerper Jet Shenkman, een van de favorieten van hertogin Kate. Zo was Kate in 2016 te zien in een rood-wit pakje van het merk tijdens het XLP Project in Londen.

Bron: BSR Agency
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws