doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Overnacht als een royal in dit Amsterdamse hotel voor maar €24.450

Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.
.
Weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Vegan & Betaalbaar

De huidverzorgingslijn van Action genaamd Alvira is vernieuwd en kiest voor een kwalitatieve, vegan productformule. De 12 nieuwe producten stralen van frisheid en ruiken ook nog eens betoverend. De producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor elke huidtype. Voor een gezonde en stralende huid! In de formule van de producten worden natuurlijke ingrediënten gebruikt zoals extracten van guaraná, West-Indische kers, duindoorn, cranberry en camu camu. Heerlijk! Meer informatie vind je op action.nl/alvira

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Avondje uit?

Zin om eens een lekker dagje of avond uit te gaan maar coronaproof? Vanaf deze week heeft UNXPCTD haar deuren in de Zuiveringshal West van de Westergas geopend. Gegarandeerd een leuke dag, incluis (alcoholvrije) borrel, foodtrucks en wisselende performances, acts en workshops. UNXPCTD biedt creatievelingen, die vanwege corona geen werk hebben, een maand lang een podium. Voor tickets en meer informatie: unxpctd.amsterdam

Business Babe

Is er iets wat Fajah Lourens niet kan? Vanaf midden september liggen haar gezonde Killerbody Food producten in de schappen van de Jumbo (en later dit jaar bij de Kruidvat en Holland & Barrett). De business babe lanceert twee nieuwe producten: chocoladerepen (love it!) en water met proteïne. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze daadwerkelijk iets goeds doen voor je lichaam en tegelijkertijd smaakvol zijn. Willen we alles van weten!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws