doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

5 Royal BFF's: 'Wat ik nu toch heb meegemaakt!'

De blijmakers van Vivienne van den Assem

Vivienne (38) over kleine pleziertjes en grote genoegens.
.
Vivienne van den Assem

Met haar vriend naar Berlijn. Hakken van Saint Laurent. Een weekend weg met haar 18 nichtjes. Tassen van Wandler. Vivienne (38) over kleine pleziertjes en grote genoegens.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Zoontje Guus

“Het moederschap is hartstikke leuk. Ik was tijdens mijn zwangerschap een tikje bezorgd: heb ik straks nog tijd voor andere dingen, of ben ik alleen maar in de ban van mijn baby? Maar dat was nergens voor nodig. Er is gelukkig nog steeds ruimte voor vriendinnen of een avondje uit met mijn man. Ons zoontje Guus is lief, gezellig, nieuwsgierig en avontuurlijk. Dat laatste heeft hij van mij. Hij deinst nergens voor terug en gaat overal op af.”

Grote liefde

“Arne en ik vinden begrip en rust bij elkaar. We zijn dertien jaar samen en ik ben nog steeds verliefd op hem. Hij weet me uit te dagen en geeft me de ruimte om mijn eigen leven te leven. We lachen veel en kunnen uren praten. Echt, wij praten heel wat af, dat gaat dwars door alle lagen heen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

buis & haard. ♥️ @arnevterphoven #ziestories #tupac #manlief

Een bericht gedeeld door VIVIENNE (@viviennevandenassem) op

Magnetronvrije zone

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

“Toen ik uit huis ging, heb ik met mezelf afgesproken dat ik zou gaan koken en geen magnetronmaaltijden zou kopen. Inmiddels ben ik best creatief in de keuken. Zelfs als de koelkast zo goed als leeg is, kan ik nog een prima maaltijd bereiden. Ik probeer graag recepten uit. Mijn favoriete kookboek is ‘Home made basics’ van Yvette van Boven. Er staan Bourgondische recepten in, maar ook basics, zoals hoe je boter maakt.”

Tijd voor thee

“De hele dag door drink ik thee. Ik hou van het ritueel: de juiste hoeveelheid theeblaadjes, de juiste temperatuur. Mijn oom en tante hebben lang in China gewoond en ik heb daar heel wat nieuwe smaken uitgeprobeerd. Mijn theepot, een groot glazen exemplaar, komt daar ook vandaan. Het is een wens van mij om ooit in Parijs in Yam’Tcha te eten. Misschien ken je dat sterrenrestaurant van het tv-programma ‘Chef’s table’? Dat dus. De chef is Française, haar man Chinees. Ze hebben hun krachten gebundeld: fine dining in combinatie met thee schenken.”

Live in 3, 2, 1

“Jezelf onderdompelen in een andere wereld vind ik ook het leuke van televisie maken. Momenteel ben ik een van de vaste presentatoren van ‘RTL boulevard’. Een leuk, energiek en informatief programma. Het live-element zorgt voor een extra uitdaging.”

Meer lezen over de dingen die Vivienne zo blij maken? Je leest 't in de nieuwste Beau Monde!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws