doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Deze namen gebruiken prinses Charlotte en prins George op school

“Heel goed gedaan, Hare Koninklijke Hoogheid prinses Charlotte”, is het gewoon nét niet
.
george charlotte

Prins William en Kate Middleton hebben de lockdown met hun gezin doorgebracht op hun onderkomen in Norfolk, Amner Hall. De afgelopen tijd hebben de hertog en hertogin van Cambridge regelmatig gesproken over hun ervaringen met thuisles. Ook verklapte Kate dat de kleine Louis soms een beetje moeite had met bepaalde coronaregels.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Nu de lockdown en thuisles-dagen zo goed als voorbij zijn, is de familie onlangs terug verhuisd naar Londen zodat George en Charlotte weer naar school kunnen, net als hun klasgenootjes. George start in het derde jaar en Charlotte in het eerste.

Hoogheid

Maar hoe worden de kleine royals daar eigenlijk genoemd? Officieel dragen ze namelijk de titels Zijne Koninklijke Hoogheid prins George en Hare Koninklijke Hoogheid prinses Charlotte, maar dat is niet heel catchy. En wellicht ook wat te veel gevraagd van de andere leerlingen van Thomas Battersea, de school waarop de koninklijke kids zitten.

Kort en krachtig

Het schijnt dat ze op school daarom gewoon bekend staan als George en Charlotte Cambridge. We know, shocking! Als de kleine Louis naar school gaat, zal hij deze achternaam waarschijnlijk ook overnemen. Het schijnt trouwens dat George ook nog een andere nickname heeft gekregen van zijn vriendjes. Vanity Fair weet namelijk dat hij door hen ‘P.G' (van prins George) wordt genoemd.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws