doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Hip en happening: William en Kate doen mee met déze Instagram-trend

Royal fans reageren blij verrast op de verandering.
.
kate william

William en Kate verleggen graag hun grenzen als het aankomt op het publiceren van foto’s en video’s van hun gezin. Het is daarom ook geen verrassing dat het account van het stel een van de eerste royal-Instagramaccounts is waarop wordt geëxperimenteerd met een nieuwe Instagram-feature.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het team van prins William en Kate plaatste namelijk een Instagram Reel waarop te zien is hoe het koppel bagels bakt. Een Reel is een feature die gebruikers in staat stelt om een video van 15 seconden te maken die bestaat uit verschillende korte clipjes. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van audio, tekst en graphics. Klinkt bekend? Ja, het is eigenlijk net een TikTok.

Bagelpret

De video van William en Kate werd gemaakt tijdens een bezoek aan Beigel Bake in Londen en laat William en Kate zien met mondkapjes en schortjes. Ze kneden deeg en maken uiteindelijk een dertig-tal bagels. Op de achtergrond is het nummer Send Me On My Way van Rusted Root te horen en veel fans leggen hierdoor de link met een bekende pannenkoeken-scene uit de film Matilda.

Niet de eerste reel

Vorige week postten William en Kate óók al een Reel. Hierop was te zien hoe William een bezoek bracht aan Belfast. Op de achtergrond van deze video was toen Watermelon Sugar van Harry Styles te horen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws