Oh snap! Het verborgen talent van hertogin Kate

Is hertogin Kate dan echt goed in alles wat ze doet?

Kate Middleton is echt van alle markten thuis. Naast het moederschap en de talloze werkzaamheden als hertogin, houdt ze er namelijk ook nog een creatieve hobby op na. Kate is dol op fotograferen! En ze is er ook nog eens hartstikke goed in.

Ze neemt haar camera overal mee naartoe en schiet erop los tijdens uitjes met het gezin. Dit verborgen talent van Kate heeft overigens ook voor een (broodnodige?) verandering binnen de koninklijke familie gezorgd. Voorheen zagen we voornamelijk stijve, geposeerde portretten van de royals, maar dankzij de hertogin worden er nu veel persoonlijkere beelden gepubliceerd.

Meer controle

Kate deelde voor het eerst haar eigen foto’s bij de geboorte van prinses Charlotte in 2015. De intieme beelden van vlak na de geboorte werden op de social media kanalen van de Britse royals gedeeld en verwarmden de harten van mensen wereldwijd. Daarnaast zorgt Kate er met haar foto’s ook voor dat de royals meer relatable zijn voor ons als klootjesvolk. En het heeft natuurlijk als groot voordeel dat William en Kate zelf de volledige controle hebben over wat er naar buiten wordt gebracht.

Benieuwd naar het werk van Kate? Je hebt een aantal van de beelden hieronder vast al eens voorbij zien komen, maar dat maakt ze niet minder mooi!

Bron: Hello Magazine | Beeld: BSR Agency, Kensington royal

Laatste nieuws