doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Christmas comes early: Dit zijn de meest luxe advent kalenders van 2020 tot dusver

Het lijkt nog ver weg, maar wellicht is kerst een van de weinige leuke dingen om nog naar uit te kijken dit jaar. Dus we kunnen niet vroeg genoeg beginnen!
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
advent

Oké, oké… Kerst LIJKT niet alleen nog ver weg, het is ook nog hartstikke ver weg. Maar wij van Beau Monde zijn nu eenmaal dól op alles wat met kerst te maken heeft. Dus ondanks dat de zon nog lekker schijnt deze week, willen we jullie toch alvast even meenemen in de wondere wereld van de advent kalenders.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Want ook dit jaar komt er weer een aantal prachtige luxe exemplaren uit. Dus trek je favoriete winter boots uit de kast, doe een coltruitje en een kaarsje aan en geniet even met ons mee…

Jo Malone

bron: Jo Malone

Queen of perfume én advent kalenders. Vanaf 1 oktober is deze beauty verkrijgbaar en hij is tot de rand toe gevuld met hun best-selling parfums, travel-size bad- en lichaamsproducten en natuurlijk een hele vracht aan kaarsen. December heeft nog nooit zo lekker geroken… Je pre-ordered hem hier voor 320 pond.

Carolina Bucci

bron: Forte Beads

Als je fan bent van luxe sieraden, is de advent kalender van Carolina Bucci helemaal jouw ding. Voor 926 euro koop je een kalender vol handgemaakte kralen, geïnspireerd op de Toscaanse sterrenhemel. Op de laatste dag wacht er een extra speciale verrassing van 18kt goud op je. Er wordt ook een draad meegeleverd waarmee je met de kralen je eigen unieke sieraad kunt maken.

Wedgewood

bron: Wedgewood

Ook in 2020 komt Wedgewood met een traditionele adventskalender in de vorm van een boek. In de advent kalender vind je porseleinen kerstballen, zodat je boom iedere dag een beetje mooier wordt. De kalender is voor 650 pond te koop bij Harrods.

Harrods

bron: Harrods
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Ook het luxe warenhuis Harrods zélf komt dit jaar weer met een advent kalender vol luxe beauty producten. Zo vind je onder andere items van de merken Hourglass, 111 Skin, Dr. Barbara Sturm en Laura Mercier. Vanaf 1 oktober is de kalender beschikbaar, maar je kunt hem alvast pre-orderen via deze link. Hij kost 250 pond.

Tiffany & Co 

bron: Tiffany

In iconisch Tiffany blauw is deze kalender van ’s werelds bekendste sieradenmerk al een eye-catcher op zich. Wat er in de signature blauwe doosjes verstopt zit, is nog even geheim, maar de kalender is vanaf nu verkrijgbaar. Voor de prijs moet je wel even contact opnemen met Tiffany via [email protected]. Vorig jaar kostte de kalender in ieder geval rond de 110.000 euro…

Net-A-Porter

bron: Net-A-Porter

Hoe je kerst er ook uitziet, de Net-A-Porter-kalender is ieder jaar een hoogtepunt voor de gelukkige eigenaars. Er zitten onder andere producten in van Dr. Barbara Sturm, Joanna Vargas en Hayo’u. Voor 240 pond te bestellen bij Net-A-Porter.

Liberty London

bron: Liberty London

Ieder jaar een parel onder de advent kalenders in een prachtig signature design: De advent kalender van het luxe Britse warenhuis Liberty. Dit jaar is hij verkrijgbaar voor 215 pond, maar heeft de inhoud een waarde van 789 pond. In de gebloemde laatjes vind je onder andere producten van Diptyque, Hourglass en Le Labo. De kalender is hier te pre-orderen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws