doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Harry en Meghan doen oproep: ‘Je stem is een herinnering dat je ertoe doet’

De royals noemen de aankomende verkiezingen de belangrijkste van ons leven.
.
harry meghan

Harry en Meghan maakten gisteravond hun opwachting in een speciale uitzending van het Amerikaanse tijdschrift ‘Time’. In een videoboodschap feliciteerden de hertog en hertogin de genomineerden van de Time 100. Dit is een jaarlijkse lijst waarin de meest invloedrijke mensen ter wereld zijn opgenomen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De échte reden dat de royals onderdeel waren van de special, leek echter weinig te maken te hebben met de lijst. Ze maakten namelijk van de gelegenheid gebruik om aandacht te vragen voor de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.

Al over zes weken

“De verkiezingsdag is al over zes weken”, begon Meghan. “Elke vier jaar wordt ons verteld dat dit ‘de belangrijkste verkiezing van ons leven’ is. Maar deze keer is dat echt zo”, benadrukte ze. Ze vertelde het publiek ook dat waarden worden omgezet in actie door te stemmen. “Je stem is een herinnering dat je ertoe doet. Want je doet ertoe, en je verdient het om gehoord te worden.”

Geen haat en misinformatie geen kans

Harry stond stil bij het feit dat hij niet mag stemmen. Toch riep hij de kijkers wel op om in de aanloop naar de verkiezingen op te staan tegen (online) haat, misinformatie en verspreiding van negatieve berichten online. Hij stelde dat de gevolgen enorm groot zijn als mensen zich door dat soort dingen laten beïnvloeden.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws