doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Waarom de verlovingsring van Kate eigenlijk die van Meghan had moeten zijn

Dit is waarom hertogin Kate een vierde kindje wil

Kunnen we binnenkort een uitbreiding bij de Cambridge'jes verwachten?
.
Kensingotn

Omdat prins George en prinses Charlotte een onwijs goede band met elkaar hebben, wil hertogin Kate ook een zusje voor prins Louis met wie hij dan qua leeftijd niet veel zal schelen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Een bron die dicht bij de hertogin staat, meldt dat hertogin Kate nog een kleintje wil. Omdat prins George en prinses Charlotte zo'n goede band hebben, hoopt ze nog een meisje te krijgen om prins Louis ook zo'n maatje te geven.

De bron laat ook weten dat prins William bereid is om mee te gaan in zijn vrouws ideeën. "Kate doet de dingen op haar manier, maar William heeft haar altijd gesteund en zal alles doen om haar gelukkig te maken; dat is een belofte die hij deed voordat ze trouwden." Hertogin Kate lijkt geïnspireerd te zijn door andere grote koninklijke families.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Hertogin Kate vindt het ontzettend belangrijk om er te zijn voor haar man en gezin. "De simpele waarheid is dat Kate graag thuis wil zijn om voor haar kinderen te zorgen. Ze vindt het leuk om koninklijk te zijn en het publiek te ontmoeten, maar ze wil zware koninklijke plichten zo lang mogelijk uitstellen en moeder zijn is de perfecte weg om dat te doen."

PS Heb je de schattige interviewbeelden van de Cambridge'jes gezien? Zie hieronder!

"Het lijkt misschien een beetje egoïstisch, maar Kate vindt het 't belangrijkste om een ​​gelukkig huwelijk te hebben en haar man te ondersteunen. Ze kijkt naar wat er gebeurd is met prinses Diana en Fergie en ze wil zeker weten dat ze een stevige basis en gezinsleven biedt voor haar man en kinderen."

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws