Met dít serum krijg je weelderige wimpers in no time!

Natuurlijke wimpers die verbazen met hun lengte, levendige kleuren en spectaculaire volheid?

Natuurlijke wimpers die verbazen met hun lengte, levendige kleuren en spectaculaire volheid?

Het is een wens van menig vrouw: volle en lange wimpers die je ogen laten stralen. Geloof je ons als we zeggen dat je slechts één maand de tijd nodig hebt om dit resultaat te behalen? We kwamen het lovende wimperserum op het spoor dat jou opvallende kijkers belooft. De kracht van de unieke formule op basis van hoogwaardige ingrediënten geeft je weelderige wimpers. “Het wimperserum is onvervangbaar in onze make-uptasjes.”

Het serum biedt verbeteringen wat betreft de dikte en de kracht van jouw wimpers. Daar bovenop helpt een dagelijkse basis de wimpers een dikkere, compactere én vollere feeling te geven.

Waarom?

  • Veilige en wimpervriendelijke formule
  • Verstevigen en verlengen wimpers na vier weken van gebruik
  • Unieke, luxe ingrediënten
  • Deze methode van wimperstimulatie heeft bewezen volledig veilig te zijn en geen allergische reacties of huidirritatie te veroorzaken
  • De beste oplossing voor gevoelige ogen
  • Door oogartsen getest en klinisch bewezen

Hoe werkt ’t?

Het precieze borsteltje maakt het aanbrengen snel en makkelijk. Zorg ervoor dat de huid vrij is van make-up en oogcrème. Breng het product precies aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je zou doen met een eyeliner. Na een paar seconden wordt het serum opgenomen en de verstevigende wimpercomponenten worden geactiveerd.

Lees meer op nanolash.nl

Beeld: iStock, NanoLash

Laatste nieuws