Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.
@media (max-width: 679px){#fig-61b185de2d0c5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61b185de2d0c5 img{#fig-61b185de2d0c5 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61b185de2d0c5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61b185de2d0c5 img{#fig-61b185de2d0c5 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61b185de2d0c5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61b185de2d0c5 img{#fig-61b185de2d0c5 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61b185de2d0c5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61b185de2d0c5 img{#fig-61b185de2d0c5 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Lekker voor je haar

Wij Beau Monde's doen er alles aan om onze lokken te laten stralen. Onze tip: de Invati Advanced collectie van Aveda. Scrub, reinig en verzorg je hoofdhuid met de nieuwe lightweight shampoo en geef je coupe een boost met Intensive Hair en Scalp Masque. De Intensive Hair and Scalp Masque en de Exfoliating Shampoo is vanaf heden verkrijgbaar bij Douglas, Aveda salons en online via aveda.eu.

Panda, panda, panda

Waar andere mensen zich bezighielden met puzzels, heeft auteur Rose Zandvliet zich volledig gestort op de publicatie van haar debuutroman, Het Pandapunten Spaarsysteem. Het is een romantische komedie over Teddy en haar (falende) liefdesleven. De achtentwintigjarige Amsterdamse struikelt letterlijk en figuurlijk door het leven. En het is echt niet zo dat elke blauwe plek een mooie anekdote heeft. Na een rits dramatische dates (en slechte seks) is ze er he-le-maal klaar mee en besluit ze te stoppen met mannen. Cold turkey. Geen seks. Eén jaar lang. Opzettelijk pandapunten sparen. Maar, dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan... Je scoort 'm via deze link.

Kokkerellen met gemak

Dit bericht bekijken op Instagram

NIEUW: KRUIDENMIXEN VOOR THUIS πŸ‘©πŸΌβ€πŸ³πŸ‘¨πŸΌβ€πŸ³ β €β €β €β €β €β €β €β €β € Yesss the word is out: we hebben nu ook kruidenmixen voor thuis! 😍 En jaaa, ze staan al in onze webshop (link in bio) dus jij kan binnenkort de lekkerste gezonde gerechten op tafel zetten.πŸ™ β €β €β €β €β €β €β €β €β € Wist je dat... ...onze kruidenmixen minder suiker en zout bevatten dan reguliere mixen? Een groot deel bevat zelfs helemaal geen suiker en zout! En de smaak? Wij durven te stellen dat die nog wel lekkerder is πŸ˜‰. Vooral nu zijn thuis koken en gezondheid extra belangrijk, dus maken we van jou een echte thuiskok! πŸ™ β €β €β €β €β €β €β €β €β € Bestel de kruidenmixen nu met 15% introductiekorting met de code foodlover15. 🀩🀩 *alleen toepasbaar op de kruidenmixen en eenmalig te gebruiken bij het afrekenproces. #naturalspicesofficial

Een bericht gedeeld door Natural Spices (@naturalspicesofficial) op

Ben jij een keukenprinses (in spé) maar houd je ook weleens van gemak? Dan is Natural Spices wellicht iets voor jou: kruidenmixen die van iedereen een keukenprinses maakt en waar je in een handomdraai de lekkerste en gezondste gerechten op tafel zet. Natural Spices lanceerde afgelopen weken twaalf nieuwe mixen gebaseerd op 100% natuurlijke kruiden en met minder suiker en/of zout dan in reguliere kruidenmixen. Lees meer via deze link.

Wijnen!

New kid in town voor alle wijn-, levens- en weekendweggenieters: het boek 12X Wijn Weekendje Weg in NL gidst je naar de meest bijzondere wijngaarden in Nederland. Maak kennis met bevlogen wijnmakers in elk van de 12 provincies en proef de vele fraaie witte, rode, rosé, mousserende en parelwijnen die Nederland rijk is. Bestel 'm via deze link.

Laatste nieuws