Win: 5x boek Wijn Weekendje Weg in NL (gesloten)

Zin in een weekendje weg? Geheel in het teken van heerlijk wijnen? Zoek niet verder!

Wijnliefhebbers opgelet! Beau Monde mag de grootste wijnfans een presentje bezorgen.

Wij mogen 5x deze reisgids voor culinaire hotspots 12X Wijn Weekendje Weg in NL weggeven. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Waar gaat het over?

Dit boek is perfect voor alle culinaire liefhebbers en levensgenieters van Nederland en geschreven door een echte wijnliefhebber. Het boek brengt de lezer een overzichtelijk geheel tussen wijn, spijs, amusement en cultuur, dat verder kijkt dan alleen de bekende wijngaarden. En laat zien dat je voor een heerlijke wijnreis ook prima in eigen land terecht kunt! Zin in een weekendje weg? Je slaat het boek open, zoekt een wijngaard voor in de middag, een bijzonder wijnrestaurant voor het diner en een unieke overnachting als afsluiter.

View this post on Instagram

Zelf op Mallorca lezen ze over 🇳🇱wijngaarden ;-)))

A post shared by Peetra.nl (@wijnweekendjeweg.nl) on

“Peetra’s doel met dit boek was om werelden samen te brengen. De wijngaarden, de horeca, Nederlandse wijnen, gastronomen en sommeliers. En om te laten zien dat wij in Nederland veel meer verrassende adresjes hebben dan veel mensen weten. Het boek is reisgids, achtergrondinformatie en naslagwerk ineen.” Meer informatie vind je op wijnweekendjeweg.nl

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Alvast kennismaken met een aantal wijnboeren in ons eigen land? Klik dan op deze link.

Beeld: iStock

Laatste nieuws