doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Say cheese: Verslaafd aan kaas? Daar is wetenschappelijk bewijs voor

Dit wil je toch élke dag? Verse boerenkaas door je brievenbus

Een heerlijk stukje verse boerenkaas door je brievenbus op abonnementbasis. Het is dé trend van nu.
.
Firma Kaas - brievenbus

Om te smullen! Een heerlijk stukje verse boerenkaas door je brievenbus op abonnementsbasis. Het is dé trend van nu.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Kaasliefhebbers opgelet: de firma kaas bezorgt Nederlandse boerenkazen bij jou thuis. En daarmee slaat kaasbaas en ondernemer Wouter Swolfs een brug tussen boeren en kaasliefhebbers zoals jij (en wij).

Liefhebbers hebben de keuze uit drie verschillende soorten: jong belegen, belegen en oud. Daarnaast kun jij kiezen of je wekelijks of tweewekelijks een pakketje op de deurmat wilt laten ploffen. De boerenkaas is handgemaakt op de boerderij en bereid met verse, rauwe melk van eigen koeien. Bovendien is de kaas op een natuurlijke manier gerijpt. Elke boer gebruikt hiervoor zijn eigen authentieke recept.

Hoe gaat het in z'n werk?

Elke week haalt de firma kaas bij de boerderijen de kaas op. Nadat de kaas gesneden en gelabeld is, verzorgt PostNL de verzending van de in een speciale brievenbusdoos verpakte kaas. De klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven. In de doos zit een persoonlijk ondertekende kaart van het boerenkaasteam. Ook ontbreekt het kaaspapier niet, waarin je de kaas langer kunt bewaren. Direct van de boer via de brievenbus op je mat, zó op je bord, op je boterham of bij de borrel. Simpel toch? defirmakaas.nl

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws