Ontdek het parfum voor een koningin (we mogen samples uitdelen)!

Clive Christian - Crab Apple Blossom: gecreëerd in 1886 op verzoek van koningin Victoria van Engeland en vanaf nu ook toegankelijk voor jou!

Een parfum met een royal touch, Beau Monde is er dol op.

Dit najaar introduceerde Clive Christian met trots de nieuwe Crown Collection, een gloednieuwe parfumcollectie ter ere van de unieke parfumgeschiedenis van het parfumhuis dat al zo'n tweehonderd jaar bestaat.

De parfums van Clive Christian zijn stuk voor stuk échte kunstwerkjes die bestaan uit een hoge concentratie parfum (20-25%) voor een langdurige parfumbeleving. Daarnaast bevat elk parfum tussen de 146 en 258 ingrediënten, waardoor elk uur nieuwe geurnoten aan het licht komen en je er de hele dag van kunt genieten. Tot slot worden uitsluitend de meest verfijnde ingrediënten ter wereld gebruikt.

Nu duikt Clive Christian in de archieven om geuren uit het verleden weer tot leven te brengen. Hierbij worden tijdloze geuren opnieuw uitgevonden die de wereld van parfum al in 1872 verrasten. De Crown Collection-parfums worden individueel gelanceerd om hulde te brengen aan het erfgoed van het merk en de parfums.

De droom van elke parfumliefhebber

Een van de meest befaamde parfums is ongetwijfeld de delicate Crab Apple Blossom. Deze werd voor het eerst gecreëerd in 1886 en was destijds geïnspireerd op de bloeiende krabappelboom die groeide in de tuin van de oprichter in Kensington, Londen. Het was hét go-to parfum van die tijd. Dit citrus-achtige en aquatische parfum bevat 151 ingrediënten van de meest hoogstaande kwaliteit en zeldzame oorsprong. Het parfum bevat 25% parfumolie, wat zorgt voor een uitzonderlijk langdurige parfumbeleving.

Ontdek de friszure topnoten van appel bloesem en een infusie van bergamot, yuzu en mandarijn. Het sensuele hart van neroli en osmanthus balanceert perfect met waterlelie, groene rabarber en een fruitige touch van mojito aroma, wat een verrassende en moderne twist geeft. Creamy sandelhout, mos, amber en kasjmier hout zorgen ervoor dat je de hele dag omhult wordt met een verrukkelijke geur, waar je uitgebreid voor gecomplimenteerd wordt.

Crab Apple Blossom 50ml is vanaf dit najaar verkrijgbaar voor €400,- bij geselecteerde luxe parfumerieën.

KOOP HET PARFUM VIA DEZE LINK

Wil jij dit koninklijke parfum nu thuis proberen? Beau Monde mag een paar samples van Crab Apple Blossom weggeven. Laat je gegevens achter en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: Crown Collection | Beeld: iStock, Clive Christian

Laatste nieuws