doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Win: 3x Superfoods voor gezonde hormoonhuishouding (gesloten)

Van mood swings tot buikkrampen en van vermoeidheid naar bakken energie.
.
winactie hormonen

Van mood swings tot buikkrampen en van vermoeidheid naar bakken energie.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Onze cyclus kent vaste momenten van ongemak, maar ook momenten waarbij je juist in je kracht staat. Alleen, wat als die vaste momenten veranderen? Met de nieuwe coronamaatregelen weer in full swing ervaren we meer stress, wat grote invloed kan hebben op onze hormoonbalans. Het bedrijf Your Super, bekend van haar 100% biologische superfood- en plantaardige proteïnemixen, wil bewustzijn creëren voor het belang van een gezonde hormoonhuishouding.

Co-founder Kristel de Groot ontwierp de Moon Balance mix, bestaande uit zes hormoon ondersteunende superfoods en plantaardige stoffen, om de balans op natuurlijke wijze terug te brengen. Want wat je binnenkrijgt, speelt een grote rol in het balanceren van je hormoonhuishouding. De mix houdt precies daar rekening mee en dient als aanvulling op de gezonde levensstijl.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Moon Balance adresseert de hormonale disbalans op een natuurlijke manier. De combinatie van ingrediënten is samengesteld om de oestrogeen levels in ons lichaam te herstellen. Your Super maakt gebruik van twee krachtige ‘adaptogenen’ (plantaardige stoffen die de balans in je lichaam herstellen) – shatavari uit de hoge bosgebieden in India en maca afkomstig uit het Andesgebergte in Peru. Shatavari staat erom bekend dat het de symptomen van PMS kan verminderen en tegelijkertijd ons libido kan verhogen (yes!). Maca ondersteunt een gezond energielevel en reguleert de hormoonhuishouding. Kortom: voor een evenwichtige hormoonbalans, twee onmisbare ingrediënten. Zeg maar dag tegen humeurige momenten!

Moon Balance is lekker in shakes en smoothies of onderweg in je on the go detox water. Ben je helemaal enthousiast geworden? Dat komt goed uit. Beau Monde mag namelijk drie pakketten weggeven. Laat je gegevens achter in het formulier hieronder en maak kans!

Your Super - pakketten voor betere hormoonhuishouding

Laat je gegevens achter en maak drie keer kans op een pakket!

De actie loopt tot en met dinsdag 1 december 09:25

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws