doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Het is dus géén toeval dat de verlovingsring van prinses Eugenie op die van Kate lijkt

Prinses Eugenie kon déze actie van Meghan Markle niet waarderen

De actie viel niet bepaald in goede aarde bij het nichtje van prins Harry...
.
prinses Eugenie

De timing qua bekendmaking van de komst van Baby Sussex maakte Meghan Markle niet bepaald geliefd bij prinses Eugenie. Meg deelde het babynieuws óp de bruiloft van de prinses en Jack Brooksbank.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De auteurs van de biografie Finding Freedom menen dat de Sussex'jes op prinses Eugenies bruiloft bekend maakten dat ze hun eerste kindje verwachten. Volgens bronnen was Eugenie not amused. Zo zou ze het gevoel hebben gehad dat Harry en Meghan haar spotlight hadden gestolen op háár grote dag.

“Het nieuws viel niet bepaald in goede aarde bij Eugenie. Volgens een bron zou ze haar vrienden hebben verteld dat ze vond dat Harry en Meghan hadden moeten wachten met het vertellen van het nieuws”, omschrijft het boek. Prinses Eugenie stapte op 12 oktober 2018 in het huwelijksbootje met haar grote liefde Jack Brooksbank. Slechts drie dagen later, op 15 oktober 2018, maakten Harry en Meghan de komst van Baby Sussex wereldkundig. Al snel deden geruchten de ronde dat H&M het nieuws op Eugenies bruiloft aan familie hadden verteld.

Toch ontstond er geen bad blood tussen Eugenie en Harry en Meghan. Finding Freedom omschrijft de band tussen Harry en Eugenie als ‘the closest of friends.’ Harry zou zijn nicht bovendien vaak om advies hebben gevraagd over zijn scharrels. Volgens de biografie zou Eugenie dan ook degene zijn die Meghan meteen in de familie verwelkomde en zouden Harry en Meghan vaak op royal double date zijn gegaan met Jack en Eugenie. Ook werd dit weekend bekend dat Eugenie en Jack gaan verhuizen naar Frogmore Cottage, de woning van de Sussex'jes toen ze nog in Engeland woonden. Dit wetende lijkt het ons dat het baby-relletje bijgelegd is en er geen royal bonje op de loer ligt tussen beide koppels.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws