doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zó zag Meghan Markle er met roodbruin haar uit

Stappenplan: Creëer prachtig blow-dry haar waar je u tegen zegt

Beau Monde legt het stappenplan haarfijn voor je uit.
.
haar föhnen - blow dry

Het blow-drying-effect is hotter dan hot en met dit stappenplan lukt dit jou met gemak!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Toch hoef je voor zo'n glamoureuze coupe heus niet uren in de kappersstoel door te brengen. Met een aantal tools is de look namelijk prima zelf na te bootsen!

Le preparation

Voordat je begint, is het hebben van de juiste tools erg belangrijk. Dus zorg ervoor dat je een grote ronde borstel bezit. Hoe dikker je borstel, hoe meer volume je kunt creëren. Om je haar handelbaar te maken en te preppen hoor je eerst je haar voor te bereiden. Gebruik wat volumemousse of spray wat product bij de aanzet.

Laat het föhnen beginnen

Het föhnen van je haar zelf gaat als volgt: föhn je haar droog. Voor extra volume flip je het naar voren en föhn je je haar op deze manier droog/handdoekdroog. Daarna maak je je scheiding in orde en föhn je de puntjes met de ronde borstel. Dit doe je door telkens een pluk te pakken en deze van buiten naar binnen te draaien met de borstel. Draai de borstel met je pluk eraan een paar keer totdat deze 100% droog is.

Finishing Touch

Voor het volume-effect kun je de lokken nog wat aanzetten met wat extra krul; dit doe je door een krultang te gebruiken. Belangrijk is wel dat je haar hier volledig droog moet zijn. Tip: draai de krullen weg van je gezicht, dit oogt niet alleen natuurlijk, zo creëer je ook meer volume. En dat is natuurlijk alles wat we willen. Als laatste kam je je haar met je vingers. Je kunt er voor kiezen om nog wat hairspray te spuiten zodat je krullen beter blijven zitten. Et voila!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws