doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Onthuld: dit zijn de favoriete emoji's van hertogin Kate en wow

Belangrijke kennis om te hebben!
.
kate

Hoewel prins William en Kate Middleton sowieso behoorlijk open zijn over hun privéleven, voor royal standards, is dít feitje waarschijnlijk niet bewust gedeeld met de buitenwereld.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

In een interview dat is gepost op het Instagram-account van de hertog en hertogin van Cambridge spot de oplettende kijker namelijk de favoriete emoji’s van de hertogin.

Goed opletten

In de clip scrollt Kate op een iPhone door de comments bij een andere post op de pagina @KensingtonRoyal. Op een bepaald moment, en je moet niet knipperen want dan heb je het gemist, is heel even een lijstje met meest gebruikte emoji’s te zien op het scherm. The Daily Mail heeft het fragment geanalyseerd en komt tot de volgende conclusie wat betreft Kate’s favoriete emoji’s:

Twee vrouwen die elkaars hand vasthouden

Ananas

Vloekende emoji

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Alien/space invader

Overgevende emoji

Komkommer

Buigende vrouw

Windvlaag

Ananas, komkommer, windvlaag

Niet bepaald voor de hand liggende keuzes, als je het ons vraagt. We zijn ook érg benieuwd welk verhaal hieraan vooraf ging. Overigens is het helemaal niet zeker of de telefoon die Kate gebruikt daadwerkelijk haar eigen is, maar voor ons plezier doen we gewoon alsof het wel zo is. Ananas, vloekende emoji, buigende vrouw.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws