doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Top 10 Glamour Kerstcadeau's van de Redactie!

In dit kerstwalhalla shop je de meest feestelijke delicatessen

Hotel De L’Europe opent Freddy’s Winter Deli en wij zijn fan!
.
Freddy's Winter Deli

Amsterdams hotel De L'Europe transformeert deze week tot een waar kerstwalhalla met de opening van 'Freddy's Winter Deli'.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Hier kunnen hotelgasten én bezoekers terecht voor feestelijke delicatessen voor thuis en cadeaus voor de feestdagen. Het team van Bord'Eau, onder leiding van chefkok Bas van Kranen, toverde de iconische messing toog van Freddy's Bar om tot een delicatessenzaak vol hapjes-, broodjes- en koffie-on-the-go, bijzondere gerechten en dranken om mee te nemen. Perfect voor al je boodschappen voor de feestdagen dus! Maar ook heel leuk zijn de borrelpakketten - deze kun je zelf samenstellen trouwens - om te bestellen en op te halen. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.

Freddy's Winter Deli & 't Kersthuys

Hotel De L'Europe Amsterdam heropende het afgelopen jaar in nieuwe stijl na een grootscheepse renovatie. Hierbij opende ook 't Huys, een nieuwe vleugel van het hotel waar restaurant Graziella, diverse conceptstores, stijlvolle event ruimtes en signature suites hun 'thuis' vonden. Al bijna 125 jaar staat het Amsterdamse hotel in het teken van gastvrijheid. Met 'Freddy's Winter Deli' en 't Kersthuys' verwelkomen zij niet alleen hotelgasten, maar ook bezoekers en Amsterdamse locals om zich voor te bereiden op de feestelijke dagen die komen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

In 't Kersthuys' kan men terecht voor boeken en luxueuze geschenken in de sfeervolle winkels van MENDO, The Wunderkammer en Le Spa by Skins Institute.

Openingstijden 'Freddy's Winter Deli': woensdag tot en met zondag van 09:00 tot 17:00 uur.

Lesje geschiedenis

De geschiedenis van het hotel De L'Europe Amsterdam gaat terug tot 1896. Ooit gebouwd op de restanten van de oude stadswal heeft het hotel zich ontwikkeld van exclusief hotel in het centrum van de stad tot een beschermer van Amsterdamse cultuur en stijl. De L'Europe Amsterdam biedt haar gasten 111 kamers en suites. In het souterrain is een luxe spa en een wellness. Ook biedt het hotel haar gasten diverse restaurants en bars. Dit zijn restaurant Bord'Eau waar gevierd Chef Bas van Kranen de leiding heeft over de keuken, brasserie Marie en Freddy's bar; de legendarische bar waar wijlen Freddy Heineken graag kwam om te ontspannen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws