doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Aandoenlijk: Britse royal family herenigd bij Windsor Castle

Love it: de mooiste foto's van Kate & William tijdens de royal tour

Gevestigd in de Royal Trein reisden William en Kate afgelopen week heel Engeland door.
.
Kate Middleton - royal tour 2020 Engeland

Gevestigd in de Royal Trein reisden William en Kate afgelopen week heel Engeland door.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Ze bezochten verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk om de nadruk te leggen op de mensen in de frontlinie. Om hen te bedanken voor hun inspanningen tijdens de coronacrisis en het harde werken. Een mooi initiatief en het leverde leuke plaatjes op van de twee tortels.

De royals legden ruim 2000 kilometer in drie dagen af in de Britse koninklijke trein. Het ding werd in 1977 in gebruik genomen tijdens het Silver Jubilee van de Queen. Handig als je door je eigen land wilt reizen.

Meghan zat er al eens in, dit keer was het de beurt aan William en Kate.

Het stel arriveerde laat op de avond op Euston station (we gokken dat de kids eerst op bed werden gelegd door de ouders zelf) en de driedaagse treintocht ging van start.

Er werden liefdevolle blikken gewisseld en de hertogin maakt meteen duidelijk hoe haar tenue's gedurende de drie dagen eruit zouden gaan zien: lange mantel gewapend met een geblokte sjaal én een fleurig mondkapje. As you do. Ze droeg veelal Alexander McQueen qua mantels en shopte haar mondkapjes bij Amaia Kids.

Daarna: station Edinburgh.

Er werd geanimeerd gelachen en gezwaaid naar Britse onderdaantjes.

En de hertogin genoot van alle rendiertjes kinderen.

De Royal Haarstyliste krijgt weer een dikke pluim, want kijk nou: wát een plaatje. Lees in dit artikel hoe je het volumineuze haar van Kate creëert.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Tijdens dag 2 werd er een ziekenhuis bezocht, uitgestapt in Cardiff...

... met kinderen (in kersttruien) gesproken...

... en werden Will en Kate getrakteerd op een marshmallow'tje.

Hun laatste stop was Windsor Castle. Ze brachten daar een bezoekje aan koningin Elizabeth. Ook prins Charles, Camilla, Edward en Sophie waren aanwezig. Robert ten Brink was niet uitgerukt voor de gelegenheid, maar de Salvation Army Band zong wel gezellige kerstliedjes. Zie de kiekjes in dít artikel.

De Cambridge'jes plaatsten nog een verzameling aan beelden (ze doen het leuk op Instagram trouwens) en zeiden vaarwel tegen de trein. En dan nu: de prinsjes en het prinsesje knuffelen!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws