doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Huh? William en Kate sliepen tijdens de royal treintour in aparte bedden

En dit is de reden!
.
william kate

Onlangs kwam de royal train tour van prins William en hertogin Kate tot een aandoenlijk einde bij Windsor Castle. Het tournee door het Verenigd Koninkrijk bracht het stel naar allerlei locaties door het hele land omdat ze zorgmedewerkers wilden spreken en bedanken voor hun inzet. Opvallend detail: blijkbaar sliepen ze tijdens de reis op aparte bedden.

Dit is overigens géén reden tot paniek. Volgens People is er een hartstikke logische verklaring voor het feit dat het stel gescheiden sliep en is er géén sprake van een op handen zijnde echtscheiding.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Hoe zit dat?

De trein bestaat uit negen wagons en de 'suite' waar Kate en William in verbleven heeft his en hers eenpersoonsbedden. Overigens is er voor het stel genoeg ruimte voor quality time want de trein heeft ook een private bathtub en een eetkamer met plek voor twaalf. Phew.

Special treatment

De Britse zorgmedewerkers worden dit jaar sowieso extra in het zonnetje gezet door de Cambridge'jes, want ze ontvangen óók de traditionele familiekerstkaart van het stel en hun kinderen deze kerst. Hartstikke verdiend, natuurlijk.

Op de winterse kaart staan William en Kate met hun drie kids afgebeeld in gezellige gebreide truien. Ze poseren zittend op hooibalen voor een grote stapel gehakt hout. Heel farmer chic allemaal. Aangezien de familie het grootste deel van het jaar heeft doorgebracht in Norfolk op Anmer Hall, is het waarschijnlijk dat de foto daar gemaakt is. Ster van de show... eh kaart? De extreem schattige prins Louis! Benieuwd hoe de kaart eruitziet? Bekijk hem hier.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws