doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zo zag prinses Margriet er vijftig jaar geleden uit

Gravin Eloise komt dit jaar nog met eigen boek

De uitgever van de gravin van Oranje licht alvast een tipje van sluier op.
.
Eloise

Op social media geeft gravin Eloise haar honderdduizenden volgers een kijkje in haar leven. Nu is ze er ook klaar voor om haar gedachten en levenslessen op papier te zetten.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Online en offline

De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is allang geen onbekende meer bij het grote publiek. Met 91.000 volgers op TikTok en meer dan 230.000 volgers op Instagram is Eloise juist de meest zichtbare koninklijke kleindochter van Beatrix. En daar doet de ondernemende gravin straks nog een schepje bovenop, want ze heeft zojuist haar eerste book deal in de wacht gesleept.

Zó blij

"Ik ben zo blij! Ik kan eindelijk zeggen dat ik een boek ga schrijven", deelde Eloise na het sluiten van de deal in haar Instagram Stories. De gravin gaat samenwerken met uitgeverij CLF Media, waar Elise Gruppen-Schouwerwou en Nina de Bruijn van Chickslovefood achter zitten.

"We zijn er ontzettend trots op dat Eloise ons heeft uitgekozen om haar stem te laten klinken. Dankzij Eloise kunnen we een doelgroep van jonge mensen bereiken die vol met vragen in het leven zijn", laten de dames weten in een persbericht.

Deze zomer in de boekwinkels

De verschijning van het boek staat voor juni 2021 op de planning. Niet alleen tijdens haar drukke studie aan de hotelschool, maar ook in haar vrije uurtjes zal Eloise de komende maanden dus in de pen moeten klimmen.

Uitgever Nina de Bruijn verklapt alvast wat we van de gravin kunnen verwachten: "Het boek richt zich op jonge mensen die net op eigen benen komen te staan. Het bevat fijne, simpele tips en tricks voor in de keuken én daarbuiten, zowel over kleding verkopen via Instagram als bijbaantjes en betaalbare sieraden shoppen."

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws