WIN: een dinerbon of thuisdiner t.w.v. €150 van de Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021

Lekker uit, lekker thuis

Aan tafel! De Restaurant Driedaagse is weer in zicht. In de week van 22 tot en met 28 maart bereiden restaurants wederom smaakmakende gerechten met minder zout, verse producten en rijke smaakmakers. Dit jaar in een nieuw jasje en uiteraard geheel coronaproof.

Minder zout, meer smaak

De gemiddelde Nederlander eet te veel zout. Vaak onbewust, weliswaar, maar deze gewoonte kan nare gevolgen hebben voor de gezondheid – denk bijvoorbeeld aan nieraandoeningen. Terwijl dat nergens voor nodig is, want bewust koken met minder zout geeft juist meer smaak aan gerechten. Tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse laten chefs door heel Nederland proeven hoe lekker en puur gerechten smaken wanneer het zoutvaatje er nauwelijks aan te pas komt.

Om er dit jaar zeker van te zijn dat de Driedaagse – 22 tot en met 28 maart 2021– door kan gaan, steekt de Nierstichting deze editie in een nieuw jasje. Het is namelijk nog altijd onzeker of restaurants tegen die tijd weer geopend zijn. Wat er ook gebeurt, de chefs van de deelnemende restaurants bereiden in ieder geval het menu in de vorm van take away. Zo kun je hoe dan ook genieten van een zoutarm maar chique diner!

Houd jij van pure smaken en ben je een echte fijnproever? Of wil je juist kennis maken met smaakmakende gerechten met minder zout? Je maakt 1x kans op een take away-box óf een diner voor 2 (indien het restaurant is geopend) t.w.v. €150 bij een van de aangesloten restaurants.

Voor deze heerlijke winactie hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. De actie loopt tot en met 1 maart 23:59 uur. Winnaars ontvangen bericht.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: Nierstichting | Beeld: Marco de Swart/Nierstichting

Laatste nieuws