doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Put a ring on it! Deze lente kun je trouwen op deze prachtige locatie

Een Wedding Pop-Up Store in de Amsterdamse Gashouder.
Gashouder Wedding PopUP

De Gashouder en weddingplanner Myrthe Nijboer van Myrthe Regelt Het hebben hun handen ineengeslagen om liefdeskoppels van 29 mei t/m 6 juni de kans te geven om hun liefde te bezegelen op deze unieke locatie.

De ruimte, het indrukwekkende plafond van 14,5 meter hoog en de industriële look zijn overweldigend en daarom is het de perfecte locatie voor een bruiloft. Want wat is er nou mooier dan trouwen in de mooiste zaal die Amsterdam rijk is?

De organisatie van de ceremonie, de magische styling inclusief bloemen, het personeel om de gasten te verwelkomen, een ervaren fotograaf, knallende champagne en finger licking catering, en dat alles met een persoonlijk tintje. Met dit totaalconcept trouwen stellen op een prachtige locatie, terwijl alles wordt geregeld. Zo kunnen lovebirds ontspannen toeleven naar het moment waarop ze de liefde voor elkaar uitspreken, omringd door 30 vrienden en familieleden.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

In het midden van de Gashouder is een intieme cirkel gecreëerd met romantische doeken, droogbloemwerk en een grote spiegelbol, waardoor er overal kleine lichtjes fonkelen. Daar wordt het jawoord uitgesproken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Na de plechtigheid krijgen de newlyweds een officieel trouwboekje mee en hoeven ze geen verdere registratie te doen.

Over Gashouder

De iconische, ronde Gashouder is een monumentale evenementenlocatie met een rauwe en industriële charme. Als wedding pop-up is de Gashouder 9 dagen een officiële trouwlocatie. Er is een set-up gecreëerd voor een intieme, persoonlijke ceremonie en feestelijke borrel, waarbij alle huidige maatregelen gerespecteerd worden zonder aan sfeer in te leveren.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Koppels kunnen zich aanmelden via www.trouwenindegashouder.nl

Laatste nieuws