Volgers verbaasd door ‘nieuw’ en ‘jeugdig uiterlijk’ Madonna (62)

Like a virgin...

Eh, hóé oud zei je dat je was? De nieuwste kiekjes van Madonna laten zien dat leeftijd inderdaad 'maar een getal' is.

De zangeres plaatste de afgelopen tijd verschillende foto's op Instagram om een nieuw parfum te promoten, maar dat is wel het laatst waar haar fans aandacht voor hadden. Het “nieuwe uiterlijk” van de Queen of Pop is het gesprek van de dag op social media.

Jeugdige verschijning

Op 62-jarige leeftijd zou het niet vreemd zijn als Madonna wat lijntjes en rimpels in haar gezicht zou hebben. Op de foto's staart de zangeres echter met een volledig egaal gezicht de camera in. Waar veel volgers haar meteen complimenteerden over haar jeugdige verschijning, vroegen anderen zich af of het überhaupt wel Madonna op de foto is.

'Wie is dit?' en 'Is dit wel Madonna? Lijkt niet op haar', valt er te lezen in de duizenden reacties. 'Ik hou van je Madonna, maar waarom probeer je er als een 21-jarige uit te zien?' Oh, de kracht van een goede Instagram-filter…

Spraakmakend

Het is niet de eerste keer dat Madonna op haar Instagram-account spraakmakende content deelt. Sinds ze in 2012 haar Instagram-debuut maakte, zoekt ze regelmatig grenzen op. Zo deelt ze graag schaarse kiekjes en ontstond er ophef nadat ze zich kritisch uitsprak over het coronavirus. Ook deelde ze in oktober 2020 een foto waarbij volgers twee keer moesten kijken om haar te herkennen.

“There are moments when I can't believe I'm as old as I am“, zei Madonna zelf al eens over haar eigen leeftijd. En ze is niet de enige…

Bron: The List, Instagram, Elegance | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws