Wegdromen: hier vind je de meest sprookjesachtige vakantiehuizen

Van grootse kastelen tot appartementjes met zicht op de Eiffeltoren.

We weten nog niet zeker hoe de zomervakantie dit jaar gaat verlopen, maar wat we wel zeker weten is dat we 'm in een van deze droomhuizen willen doorbrengen.

Plum Guide

Het zoeken van een luxueus vakantiestulpje wordt een stuk makkelijker nu we Plum Guide kennen: een soort Airbnb, maar dan met alleen maar exclusieve en chique optrekjes. Het platform heeft inmiddels een aardig aanbod aan Engelse landhuizen, Griekse villa's, Londense herenhuizen en Parijse appartementjes onder de Eiffeltoren. En langzaam maar zeker komen er steeds meer droomhuizen in Europa en de VS bij.

Platteland

Waan je in een roman van Jane Austen door op één van de vele landhuizen te verblijven die het platform aanbiedt. Wát een pareltjes zitten ertussen! Statige trappenhuizen, prachtige uitzichten over de omgeving en kroonluchters incluis.

Kust

Een zomer met zicht op zee, per favore. De website biedt ook prachtige kusthuizen aan, voornamelijk in Italië en Griekenland. We kunnen niet wachten om met een goed glas wijn neer te strijken op een van deze terrassen.

Stad

De luxe appartementen of stadspaleizen (jawel!) zijn onder andere beschikbaar in Londen, Parijs, Lissabon en Barcelona. Alleen de vakantiehuizen zelf zijn al dubbel en dwars een citytrip waard!

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws