Zien: Nikkie Plessen straalt tijdens vakantie

Nikkie Plessen is haar imperium gestaag aan het uitbouwen.

Nikkie Plessen is haar imperium gestaag aan het uitbouwen.

Na haar eigen succesvolle kledinglijn en een diamantenlijn, is het nu tijd voor een high-end make-uplijn. En dát showt en viert Nikkie op het zonovergoten Ibiza. Samen met haar gezin en vrienden viert ze vakantie. Om jaloers van te worden! Daarbovenop worden er veelvuldig kiekjes gedeeld waarop Nikkie haar eigen make-uplijn in het zonnetje zet. Zo zien we prachtig gekleurde lippen (“helemaal kissproof”, besluit ze) en een glowy gezichtsverzorging die het 100% overleeft na een middag in het zwembad.

Nieuwe make-uplijn

In een interview met Grazia vertelde ze dat make-up een groot onderdeel van haar leven is, “Ik heb er altijd al een passie voor gehad. Dus tweeënhalf jaar geleden besloot ik: ik wil een eigen, highend make-uplijn. Dan ga ik ook all the way.” En dát is te zien: N BEAUTY is een complete make-uplijn bestaande uit 50 producten, met verschillende type foundations in 7 huidtinten, primers, glow filters, plumping lipgloss, longlasting lipsticks, lipliners, volume mascara, highlighters, compact powders, bronzers, eye(brow) pencils, oogschaduw-palette, contour palette/sticks, een volledige brush set en een make-up bag.

“We zijn binnengekomen bij de alleroudste cosmeticafabriek van Italië, bij Milaan, aan het Comomeer. Via Kate Moss ben ik een paar jaar geleden in contact gekomen met Charlotte Tilbury. Bij het lanceringsfeestje van Kate Moss X NIKKIE in het Soho House in Berlijn vertelde ze mij alle ins en outs over haar eigen lijn. Toen begon het bij mij echt te kriebelen. Ik dacht dat we een paar keer op en neer moesten vliegen en dat het binnen een jaar klaar zou zijn. Uiteindelijk heeft het tweeënhalf jaar geduurd om een kwalitatief hoogwaardige lijn met de benodigde documentatie neer te zetten. Er is niets aan het toeval overgelaten. Zelfs de flesjes hebben we zelf gemaakt. We zijn niet gegaan voor een model dat al available en getest was. Alle beautyproducten waar ik van hou, zijn ontleed, zodat we eraan konden sleutelen en onze eigen formules konden samenstellen. Dat vond ik het leukste. De producten moeten vervolgens een half jaar in een flesje zitten om door de keuring te komen. Al met al een geweldig, maar zenuwslopend proces.”

De lijn werd afgelopen week gelanceerd en is te koop via nbrands.com/nl

Bron: Grazia, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws