Dennis Weening over Chanel en Star Wars: ‘Toen kwam het kleine jongetje in mij naar boven’

Hoe gaat de presentator met zijn geld om? Beau Monde krijgt het te horen.

Presentator Dennis Weening snapte weinig van de Chanel-collectie van zijn vrouw, totdat hij zag dat de tassen alleen maar in waarde toenemen. Nu heeft hij zo zijn eigen investeringen.

Geld verkwisten

Sparen en investeren is niet iets wat Dennis altijd heeft gedaan, zo onthult hij in een interview met Beau Monde. “Ik was een absolute spender, waardoor ik op een gegeven moment niks meer had en zwart bijkluste als schilder. Die kant zit er nog steeds in, ik leef erop los en kijk niet naar de prijzen in de supermarkt.” Waar hij wél naar kijkt, is de prijzen van zijn Star Wars-poppetjes. En dan vooral of die wel blijven toenemen. Dat komt allemaal door de tassencollectie van zijn vrouw, Stella.

“Mijn vrouw heeft superdure Chanel-tassen. Daar begreep ik niets van, totdat ik zag dat die dingen alleen maar in waarde toenemen. Ze is er heel zuinig op, het is voor haar echt een collectie. Toen ik eindelijk geld had, dacht ik: ik wil ook ergens in investeren. Ik wilde mijn geld stoppen in iets wat ik zelf leuk vind.”

Star Wars

“Toen kwam 't kleine jongetje in mij naar boven en kocht ik die Star Wars-poppetjes”, vervolgt de presentator. “Dat is mijn meest gekoesterde bezit.”

Een slechte investering is het niet gebleken. “Het zijn eerste edities die inmiddels veel geld waard zijn, dus die zijn veilig opgeborgen.” Geld verkwisten in de P.C. Hooft is daarentegen niet echt iets voor Dennis: “Ik ben niet van de horloges en de kleding. Een lekkere whisky, daar kan ik mijn portemonnee wel voor trekken.”

Meer weten over Dennis? In de nieuwste Beau Monde vertelt hij openhartig over zijn jeugd, de liefde, zijn angsten en zijn spiegelbeeld. Vanaf woensdag 2 juni in de winkels!

Bron: Fleur Baxmeier | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws