Zien: playbackende prinses Laurentien gaat dochter achterna

'Zo moeder, zo dochter'!

Het is een en al gezelligheid in huize Van Oranje: prinses Laurentien playbackt erop los met dochter Eloise en gravin Leonore viert vandaag haar vijftiende verjaardag!

TikTok

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, timmert naast haar hotelschoolstudie druk aan de weg als influencer. Haar social media staat vol outfitkiekjes, selfies en héél af en toe een glimp van haar royal family. Ook nu weet ze haar moeder, prinses Laurentien, weer te strikken voor een filmpje op TikTok.

Een dansje doen en een liedje playbacken voor de camera in een koningsblauwe outfit – het gaat Laurentien net zo gemakkelijk af als haar 18-jarige dochter. Iets wat Eloise zelf ook opmerkt: “Zo moeder, zo dochter denk ik.”

@everyprofilenameistaken

like mother, like daughter i guess 💙💙💙 ##vintage ##transition ##foryou ##friendsreunion

♬ Marlboro Nights – Lonely God

Met haar meer dan 125 duizend volgers op TikTok en bijna 260 duizend volgers op Instagram is Eloise gerust een internet-bekendheid te noemen. Het lijkt erop dat juist dankzij 'Elo' meer jongeren ook prins Constantijn en prinses Laurentien beter leren kennen – die staan nu eenmaal minder in de spotlights dan hun famous broer en schoonzus koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Het leidt regelmatig tot reacties als 'wauw, wat lijkt jouw moeder op jou!', in plaats van andersom, op Eloise's Instagram-account. Ook maakt de gravin soms gebruik van haar bekendheid om het bedrijfje van haar broertje, graaf Claus-Casimir te promoten. Met haar succes op het internet zet Eloise de ándere Oranjes goed op de kaart!

Gravin Leonore

Een uitzondering daargelaten: Eloise's jongere zusje Leonore verschijnt zelden in het openbaar en komt ook niet voorbij op de socials van haar grote zus.

Toch is het Leonore – hier op de foto tweede van rechts, tussen prinses Ariane en prinses Amalia in – die vandaag volop in het zonnetje mag worden gezet. De gravin viert vandaag haar vijftiende verjaardag. Misschien dat ze over drie jaartjes er ook voor kiest om haar zus achterna te gaan? In ieder geval: Happy birthday, Leonore!!

Koninklijke familie in Lech, 2020. Beeld: Brunopress.

Bron: Grazia | Beeld: © RVD – Jeroen van der Meyde, Brunopress

Laatste nieuws