doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Eloise’s broertje Claus-Casimir begint eigen webshop

Gaat Claus-Casimir zijn zusje achterna in de online wereld?
claus-casimir

Gravin Eloise is al een bekende naam in de online wereld. Met ruim 160 duizend volgers op haar persoonlijke Instagram-pagina, heeft de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien zich ontpopt tot een heuse influencer. Wellicht is deze online aandacht een inspiratiebron geweest voor haar jongere broertje Claus-Casimir, want de 16-jarige heeft zijn eigen internetbedrijfje opgezet.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Hij promoot zijn webshop via zijn eigen Instagrampagina. De jonge graaf plaatst hier, in tegenstelling tot zijn zus, geen foto’s van zichzelf. Hij deelt enkel beelden van zijn bedrijf Grails Plug: een webshop die schoenen, kleding en accessoires verkoopt van merken zoals Nike, Adidas en Louis Vuitton. “Ik ben heel trots om aan te kondigen dat de officiële @grails.plug site live is!” schrijft Claus-Casimir op de pagina.

Ondernemen in het bloed

Het is geen verrassing dat Claus-Casimir er ondernemersambities op nahoudt. Zijn vader, prins Constantijn, zet zich al jarenlang in voor Nederlandse start-ups en bedrijfsinnovatie. Zus Eloise liet in haar stories weten dat ze ‘ontzettend trots’ is op haar broertje. De webshop zelf wist de eerste dag ook al zo’n 2000 volgers en heel wat likes in de wacht te slepen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws