William is nooit een fan geweest van Meghan: ‘Hij vindt haar een verrekte vrouw’

'Sinds deze actie heeft prins William een hekel aan Meghan Markle.'

“De actrice was niet zo charmant als ze leek. Ze maakte veel mensen van streek.”

Duidelijk is dat Meghan Markle geen goede eerste indruk maakte bij de koninklijke familie, als we de nieuwe documentaire Harry and William: What Went Wrong mogen geloven. Penny Junor, een koninklijk expert, vertelt dat ze vanaf het begin slechte verhalen hoorde over de kersverse vriendin van prins Harry én dat zijn broer, prins William, helemaal geen fan zou zijn van zijn nieuwe schoonzusje.

Robert Lacey, die Battle of Brothers schreef, is het eens met Penny Junior. Hij beweert zelfs dat een bron dicht bij prins William vertelt dat de actrice vanaf het begin een agenda had. Een recent rapport van The Sun beweert dat het William zijn keuze was om zijn huishouden los te koppelen van dat van prins Harry. De keuze werd gemaakt nadat een voormalig personeelslid een klacht over pesten van Meghan had ingediend. Wills had er genoeg van, vond de hertogin van Sussex “een verrekte vrouw” en besloot samen met de hertogin van Cambridge voor zichzelf te gaan.

Inmiddels lijkt het nog steeds geen koek en ei te zijn. En het zou ook nog wel even duren voordat prins William zijn schoonzus kan luchten. Het tell-all gesprek met Oprah heeft namelijk niet écht meegeholpen om de gemoederen te sussen. Harry en Meghan beschuldigen in dit interview de koninklijke familie van racisme en het negeren van Meghan haar mentale gezondheid en suïcidale gedachten. “Ik was geschokt door het interview met Oprah”, vertelt royalty expert Junor. “Dit zijn geen uitspraken die je in het publiek moet doen. Dit is het soort zaken dat privé besproken zou moeten worden op de bank van een psychiater.”

Er moet dus heel wat gebeuren willen we de voormalig Fab Four in een gezellige toestand samen zien. Tegenwoordig leeft elk stel z'n eigen leven, de Cambridge'jes als trouwe achterban van de Queen, de Sussex'jes vertoeven in de zon in Santa Barbara en sluiten lucratieve deals met Netflix en Spotify, waarbij Harry zo nu en dan over en weer vliegt naar de VK.

Bron: Harry and William: What Went Wrong | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws