Roy Donders reageert op kritiek na baardtransplantatie

'Wij ondergaan nu eenmaal wat makkelijker een ingreepje om er mooi uit te zien', aldus de stylist van het zuiden.

De stylist van het zuiden bijt van zich af na kritische reacties op zijn cosmetische ingreep.

Baardtransplantatie

Vollere lippen, wittere tanden, strakkere huid – er zijn genoeg kleine ingreepjes die een groot verschil kunnen maken. Voor stylist Roy Donders was het een vollere baard die hoog op het wensenlijstje stond, dus de huispakken-koning besloot om een baardtransplantatie te ondergaan in Istanbul. Op Instagram neemt hij zijn volgers mee in het proces.

“Gisteren waren mijn wangen erg gezwollen, maar de zwelling neemt erg snel af. Alles is goed gegaan en ik kan niet wachten tot mijn baard volledig gaat groeien”, schrijft een enthousiaste Roy bij een ietwat bloederig plaatje.

Meegaan met de tijd

Hoe happy Roy zelf ook is met de ingreep, niet al zijn volgers reageren even enthousiast. De stylist krijgt bakken kritiek over zich heen van mensen die de transplantatie onnodig, extreem of geldverspilling vinden. Van die opmerkingen is de realityster niet gediend. In zijn Stories rekent hij af met de haatreacties.

“Nu begint de oudere generatie zich ook te verplaatsen naar Instagram”, aldus Roy. “Maar als jullie je gaan verplaatsen naar Instagram, moeten jullie ook meegaan met de tijd. En niet alleen maar alles negatief zien en niets goed vinden. Lieve mensen, dit is nu eenmaal de nieuwe generatie en wij ondergaan nu eenmaal wat makkelijker een ingreepje om er mooi uit te zien. En als je dat niet bevalt, verwijder je je Instagram-account maar.” Die zit!

Goed geschoren

Niet alleen de wangen van Roy moeten nog even herstellen van de transplantatie, ook op zijn hoofd laat de ingreep sporen achter. De haarzakjes die bij de baardtransplantatie worden gebruikt komen namelijk van de haardos op zijn eigen achterhoofd, die daarvoor weggeschoren moest worden. Maar daar krijg je dus wél een volle bos op je kin voor terug.

De baardtransplantatie is nog niet helemaal ingeburgerd in Nederland, maar de haartransplantatie is dat wel. Zo hebben Gerard Joling, Frank de Boer, Frans Bauer en Dick Advocaat een beetje hulp gehad bij hun volle haardos. Everything is possible!

Bron: Instagram, Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws