Royaltykenner: ‘Prins George is een deugniet en een grappenmaker’

We leren de jonge prins steeds beter kennen.

Met zijn enthousiaste verschijning op de EK-tribune wist de jonge prins George veel mensen voor zich te winnen, maar ook thuis schijnt hij het zonnetje in huis te zijn.

Gelukkige jeugd

Bijna acht jaar oud is hij, de oudste zoon van prins William en hertogin Kate. Maar over de future king weten we heel weinig. De Cambridge'jes houden er een strenge mediacode op na en houden hun kroost zorgvuldig buiten de schijnwerpers. Ze willen hun kinderen een zo normaal mogelijke jeugd geven. Met af en toe een leuke royal perk, zoals een plaatsje in de VIP-box tijdens het EK voetbal, dat wel.

Volgens royaltykenner Duncan Larcombe voelt prins George nog niet de enorme verantwoordelijkheid die later op zijn schouders komt te liggen en heeft hij een heerlijke jeugd. “Je kunt zien dat George vol energie en vol plezier zit. Als William en Kate dit goed aanpakken, heeft hij misschien wel de gelukkigste opvoeding ter wereld. Hij hoeft zich geen zorgen te maken over dingen waar een normale achtjarige zich druk om maakt, bijvoorbeeld of papa ontslagen wordt”, aldus de deskundige in een interview met OK!. “Hopelijk kan George genieten van alle voordelen van een koninklijk leven, maar zonder de buitengewone en vreemde invloed van opgroeien in een vissenkom.”

Grappenmaker

“George is een deugniet. Hij zit vol kattenkwaad en haalt altijd trucjes en grappen uit met zijn zusje en broertje”, vervolgt Larcombe. Iets waar prinses Charlotte ook wat van kan – het zou ons niet verbazen als de twee de boel regelmatig op stelten zetten. Totdat de nanny ingrijpt, that is.

Beeld: Brunopress

“Hoewel hij de toekomstige koning is, zwaait hij thuis nog niet met de scepter”, meent Larcombe. Prins George zou zich wel bewust zijn van het feit dat hij niet zelf kan kiezen wat hij wil worden als hij later groot is. Maar Kate en William weten ook heel goed dat het nog járen kan duren voordat de prins zijn royal duties moet vervullen (we rekenden het eerder al uit: als prins William met de ijzersterke genen van zijn grootvader prins Philip nog tot zijn 99ste op de troon kan zitten, dan is George pas in 2081 aan de beurt. Nog zestig jaar te gaan!)

Toch zullen de Cambridge'jes hun zoon vroeg of laat klaar moeten stomen voor de troon. “[William en Kate] moeten hem de uitzonderlijke omstandigheden uitleggen waarin hij is geboren en hopen dat het niet naar zijn bol stijgt, dat hij niet volledig gek wordt, zoals andere mensen van zijn familie is overkomen”, besluit Lacrombe, zonder uit te weiden over welke familieleden hij het heeft…

Bron: Woman & Home | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws