Ze zei ja: Virginia van Eck doet huwelijksaanzoek aan grote liefde

'Do you wanna be my Queen?'

She said yes! Virginia van Eck deelt fantastisch nieuws vanaf het zonnige Curaçao.

Verloofd!

De klap op de vuurpijl tijdens een romantische zonvakantie? Een verlovingsring aan je vinger, weet Virginia van Eck. Tussen de dolfijnen vroeg ze haar grote liefde Mandy ten huwelijk. “Wat een geweldige dag, een dag om nooit te vergeten! Lieve Mandy vandaag ben jij mijn prinses om volgend jaar mijn koningin te worden! And she said yes!!”

Twee aanzoeken

Maar Virginia was niet de enige die een aanzoek had gepland, ook Mandy had al een ring op zak. “Mandy was hetzelfde van plan en had enorm veel moeite gedaan om de ring uit Nederland verborgen te houden,” vertelt Virginia vandaag op Instagram. “Gister heeft ze haar aanzoek doorgezet en mij alsnog gevraagd op het strand. Hoe bijzonder als je alle twee hetzelfde wilde doen.” Twee shiny verlovingsringen dus voor het happy couple.

Met de kinderen

We gaan een geweldige toekomst tegemoet en wat gaan we het plannen en de mooiste dag van ons leven beleven samen met de kinderen”, besluit de trotse moeder en verloofde. Virginia heeft twee kinderen uit haar eerdere relatie met Peter Jan Rens en ook Mandy heeft twee koters. De twee leerden elkaar kennen door hun gastric bypass-operaties. “Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap”, vertelde Virginia daar destijds over aan Privé. “Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken.”

Beeld: Instagram

Laatste nieuws