Virginia van Eck deelt resultaat na enorme gewichtstransformatie

Inmiddels is Virginia al 57,5 kilo kwijt. Wauw!

Opnieuw lof voor Virginia.

De ex van Peter Jan Rens heeft nog steeds de smaak goed te pakken. Inmiddels is het zo’n anderhalf jaar geleden dat ze een gastric bypass-operatie onderging en sindsdien is ze 57 kilo kwijt.

Op Instagram laat ze weten lekker in haar vel te zitten. “Ik kijk naar mezelf en denk… Waar is de rest van mij gebleven?! 57,5 kg kwijt, een stuk van mijn leven en een deel van mij…” Toch heeft Virginia de angst dat ze het niet zal volhouden. “Ik ben trots nu en op mijzelf. Ik voel mij gelukkig maar toch de onzekerheid of ik het nog vol hou. Wie weet zal de tijd het leren, voor nu haal ik alles uit het leven”, schrijft Virginia bij een foto van zichzelf.

“Ik ben zo blij met de nieuwe ik en mijn hele leven erom heen. Mijn doel is bereikt en nu kan ik met veel energie, gelukkigheid, liefde, blijdschap en een goede gezondheid vooruit kijken naar een mooie toekomst!”, zo schreef ze eerder al bij de -50 kilo mijlpaal. We kunnen stellen: Viriginia is enorm lekker bezig én ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram @virginiaveck

Laatste nieuws