Over & Uit: Peter Jan Rens en Virginia na 7 jaar uit elkaar

Oud-presentator Peter Jan Rens (69) en Virginia (26) gaan na zeven jaar uit elkaar. Dit nieuws bevestigde het stel aan Privé.

Oud-presentator Peter Jan Rens (69) en Virginia (26) gaan na zeven jaar uit elkaar. Dit nieuws bevestigde het stel aan Privé.

Volgens het weekblad heeft het stel de scheiding inmiddels aangevraagd. De reden van de breuk zou een hoop pijn hebben gedaan bij Peter Jan: Virginia zou namelijk een nieuwe liefde hebben gevonden.

Facebookberichten

Het stel liet weten dat ze na lang praten ‘wel weer oké’ zijn. Op Facebook zou Virginia ook al een aantal keer hebben gehint naar de breuk, zo schreef ze: “Soms is het beter de wegen te scheiden in goede harmonie. Zodat iedereen gelukkig is.” En ook: “Houden van is ook loslaten. Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden.”

Rens kreeg in 2013 een relatie met de toen 19-jarige Virginia. Daarvoor had Peter Jan zo'n 40 jaar lang een relatie met zijn ex-vrouw Joke. 'Meneer Kaktus' en Virginia kwamen de afgelopen jaren talloze keren op televisie, onder meer door hun deelname aan Ranking The Stars en Chantal Blijft Slapen. Virginia en Peter Jan kregen in de zeven jaar dat zij een stel vormden, samen twee kindjes: Djelisa van vijf en Djanina van twee.

Bron: Privé, AD | Beeld: Bsr Agency, Instagram @ Peter Jan Rens | Video: Youtube @ RTL Entertainment

Laatste nieuws