Dit zijn de goede voornemens van Meghan Markle

Deze twee voornemens halen ieder jaar het lijstje.

Sommige mensen kiezen ieder jaar andere voornemens, terwijl anderen het ook steevast bij dezelfde houden. (‘We proberen het gewoon nóg een keer.’) Tot die laatste groep behoort ook Duchess Meghan Markle.

Voornemens

Voordat Meghan lid werd van The Royal Family, hield de actrice een lifestyleblog, The Tig, bij. Hierop was ze altijd openhartig en schreef ze over haar alledaagse gewoontes. Zo ook over haar ieder jaar terugkerende goede voornemens.

De Duchess heeft namelijk twee habits waar ze graag vanaf wil: stoppen met vloeken en stoppen met het bijten van haar nagels. “Deze twee voornemens staan elk jaar op het lijstje voor het nieuwe jaar”, schreef Meghan op 1 januari 2016. “Het vloeken komt in stiltes die worden veroorzaakt door overwerkt te zijn of je enorm brutaal voelen na een paar drankjes. En als het gaat om het bijten van de nagels – nou, het gebeurt nog steeds bij een turbulente vlucht of een stressvolle dag. Het is onvrouwelijk. Maar nogmaals, zo is vloeken ook. Verdorie.”

‘Het leven speels benaderen’

Maar dit zijn niet de enige voornemens die de Duches of Sussex heeft. Zo had ze ook eerst het voornemen om een marathon te lopen en opnieuw Frans te leren. Helaas zonder resultaat, want daarna schrijft ze: “Voor dit nieuwe jaar is het enige dat ik wil doen, het leven speels benaderen.”

Zo schrijft ze dat ze wil lachen en genieten van het leven, de normen hoog te houden en ruimte over te laten voor magie. Om plannen te maken en het oké te vinden als ze mislukken. Om doelen te stellen, maar om ook open te staan voor verandering. Blijkbaar werkte het om zichzelf open te stellen voor een sprookje, want dat jaar ontmoette ze haar prins op het witte paard.

Nu ze een heel ander leven leidt en moeder is van twee kinderen, heeft ze waarschijnlijk hele andere voornemens. Toch zijn het mooie woorden om ook dit jaar het nieuwe jaar mee in te luiden (kunnen ook wij onze droomprins aan de haak slaan). En dat nagelbijten, ach dat lost vanzelf wel een keer op!

Bron: Town And Country Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws