Meghan Markle deelt schattige update over baby Lilibet

Zo gaat het nu met kleine Lili.

Meghan Markle verschijnt vanavond voor het eerst sinds de geboorte van baby Lilibet weer op de buis met een tv-interview. Op de bank bij Ellen DeGeneres doet de hertogin een boekje open over hoe het met haar vijf maanden oude dochtertje gaat.

Tandjes

De achterkleindochter van Queen Elizabeth is inmiddels alweer vijf maanden oud en we zijn dan ook wat benieuwd naar hoe het nu met het kleine meisje gaat. Dat de berichtgeving over Lili schaars is, is een understatement. Gelukkig heeft moeder Meghan een kleine update over haar dochtertje gegeven op bezoek bij presentatrice Ellen DeGeneres. Het is het eerste tv-interview sinds het spraakmakende interview met Oprah van afgelopen maart.

Ellen DeGeneres is de buurvrouw van Harry en Meghan in Montecito en daarom vangt ze af en toe vast een glimp van Liilibet op. In het interview verklapt Ellen dan ook dat “Lili nu tandjes krijgt”. Meghan grapt vervolgens dat ze op zoek is naar ideeën om de pijn van Lili te helpen verlichten, waarop Ellen antwoordt: “Tequila, alles.” Ha!

Tante Ellen

Dat Meghan en Ellen als buurvrouwen goed met elkaar overweg lijken te kunnen, moge duidelijk zijn. De twee grappen wat over en weer tijdens het interview. Zo zou Ellen zelfs als 'tante' gezien worden, met haar tequila-tip. “Dat is tante Ellen voor jou,” aldus Meghan. Waarop Ellen antwoordt, volgens People: “Dat is waarom ik geen kinderen heb.”

De doop van Lili

En hoe zit het met dat andere Lilibet-nieuws? Of en waar Harry en Meghan hun dochter laten dopen is nog altijd niet duidelijk. De speculaties doen recentelijk wel de ronde, omdat prins Charles uit de Jordaan flessen met 'heilig water' meegenomen zou hebben tijdens zijn bezoek aan Jordanië deze week. Dit water zou misschien als doopwater gebruikt kunnen worden. De insiders die informatie over prins Harry, Meghan Markle en hun gezinnetje naar buiten brengen, spreken elkaar de laatste tijd regelmatig tegen. De één claimt dat de Sussex'jes inzetten op een koninklijke doop in Windsor, Engeland, de ander beweert dat Lili gedoopt gaat worden bij een Episcopaalse kerk in Californië. We zullen moeten afwachten wat het uiteindelijk gaat zijn. Misschien dat Meghan vanavond tijdens het interview nog een tipje van de sluier licht.

Bron: Hello magazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws