Zien: 1-jarig meisje verkleedt zich als de Queen (inclusief corgi’s)

De kleine Elizabeth kreeg een reactie uit onverwachte hoek.

Fan van de Royal Family en dol op verkleden? Dan kun je altijd nog als de Queen over straat gaan. Dit dacht ook de Amerikaanse Kate Sutherland, die haar jongste dochter in een wel heel bijzonder kostuum stak en daarvoor de persoonlijke complimenten van Her Majesty zelf ontving. Cute!

Als twee druppels

De Amerikaanse familie Sutherland is groot fan van de Britse koninklijke familie, en greep z’n kans tijdens Halloween. De 1-jarige Jalayne Sutherland was bijna identiek aan de 95-jarige Queen Elizabeth, inclusief hoedje, parelketting, handtas en een pruik. Uiteraard konden de corgi’s – de favoriete dieren van de Queen – niet ontbreken. De kleine Elizabeth kon rekenen op veel complimenten, vertelt moeder Kate aan het tijdschrift The Sun: “Terwijl we rondliepen op Halloween ontvingen we voortdurend complimenten, maar mijn favoriete waren die waarbij mensen voor Jalayne bogen of koninklijk naar haar wuifden en haar aanspraken met: ’Uwe Majesteit’.”

Koninklijke post

Maar ook in Buckingham Palace konden ze de verkleedkunsten van de kleine Jalayne waarderen. Voor de grap stuurde Kate en foto van het vrolijke stel op naar het paleis. En ze kreeg nog antwoord ook! De familie Sutherland ontving namelijk een brief namens koningin Elizabeth, geschreven door haar hofdame Mary Anne Morrison. En je raadt het waarschijnlijk al, de Queen werd ontzettend blij van de foto.

“Hare Majesteit vond het aardig van u om haar te schrijven”, stond er in de brief. Ook deelden ze wat weetjes over de koninklijke corgi’s, die zij al jaren als huisdier heeft.

Bron: Telegraaf | Beeld: BrunoPress, Facebook Kate Sutherland

Laatste nieuws