Tussen stad, strand en paleis: stijlvol verblijven in Den Haag (+ lezerskorting!)

Lees ook

Met zijn gezellige winkelstraten, talloze culinaire adresjes, koninklijke allure en prachtige duinen is Den Haag een heerlijke city trip-bestemming in eigen land. Ook overnachten in de hofstad? Lezers van Beau Monde krijgen korting op een verblijf in het comfortabele aparthotel YAYS. Wij gingen je alvast voor!

Thuisgevoel met extra luxe

Jezelf heel even een local voelen in de stad waar je verblijft, dat is waar YAYS voor staat. Met hun ‘aparthotel’-concept lukt dat goed. De kamers hebben het comfort, de luxe en de stijl van een boutique hotel, maar alle gemakken van een appartement dankzij een ruime zithoek en een volledig uitgeruste keuken. Daardoor krijg je inderdaad het thuisgevoel dat je bij een gewoon hotel niet hebt: languit op de bank kunnen liggen na een stevige wandeling over het strand, een eitje kunnen bakken in je eigen keukentje, de wijn alvast koud leggen in een full-sized koelkast…

Sommige kamers zijn voorzien van een knus balkon, uitkijkend op een parkje. De appartementen zijn sfeervol ingericht, met weer die local touch: door de vele foto’s van Den Haag krijg je meteen zin om de stad te verkennen. En dat is natuurlijk precies waarvoor we hier zijn.

Uitstekende uitvalsbasis

Je thuis voelen in Den Haag doe je niet alleen in het hotel, maar juist ook in de directe omgeving. Unlock your neighbourhood, noemt YAYS het: maak kennis met de stad zoals de bewoners haar kennen.

Het aparthotel is daar de perfecte uitvalsbasis voor. YAYS ligt in het Willemspark, een centrale buurt die bekendstaat vanwege de gezellige Frederikstraat en statige lanen. Het hofkwartier en de bruisende binnenstad zijn op loopafstand. Wie het stadsgroen op wil zoeken, staat binnen mum van tijd in het Haagse Bos of op het Landgoed Clingendael. En ook niet onbelangrijk: met de tram die voor de deur stopt, sta je zó uit te waaien in Scheveningen.

Verken de buurt

Een harde lockdown en een grijs, regenachtig januariweekend zijn misschien niet de beste omstandigheden, maar zelfs dan zijn wij dol op Den Haag. We vermaken ons uitstekend met ronddwalen door de gezellige straatjes met een coffee to go en een croissantje van de lokale bakker, uitkijken over zee vanaf de hoogste duinen, of window shopping bij de favoriete boutiques van koningin Máxima. Bij Beau Monde volgen we de royals immers op de voet, dus ook een ommetje langs paleis Noordeinde, Paleis Huis ten Bosch én wie weet het toekomstige optrekje van prinses Amalia mag niet in het programma ontbreken.

In het hotel vind je bovendien meer dan genoeg inspiratie, zowel dankzij de tips van het gastvrije personeel als door de andere gasten, die op een prikbord hun eigen aanbevelingen kunnen achterlaten. Daarnaast krijg je van YAYS een uitgebreide stadsgids met de leukste adresjes, of je nu op zoek bent naar het beste Haagse bakkie pleur of het meest stijlvolle grand-café. De gids heeft een hoog bewaargehalte, want al die die must sees opzoeken lukt niet in één weekend. We’ll be back!

Lezerskorting: verblijven in Den Haag, Amsterdam, Antwerpen of Parijs

Zin gekregen in een weekendje weg? Namens YAYS mogen wij speciaal met de lezers van Beau Monde een kortingscode delen!

Met de code YAYSBEAUMONDE15 ontvang je 15% korting op je verblijf. Deze code is geldig tot april 2023 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Extra leuk: De kortingscode is geldig in alle vestigingen van YAYS. Naast Den Haag Willemspark kun je ook terecht in Amsterdam, Parijs of de gloednieuwe vestiging in Antwerpen. Er is nog genoeg te ontdekken!

Beeld: YAYS

Laatste nieuws

Zie ook