Prins Harry niet met Meghan, maar met déze royal naar Super Bowl

De hertog van Sussex heeft een goede band met dit familielid.

Prins Harry is gisteren gespot bij de Super Bowl: hét evenement in zijn nieuwe thuisstad Los Angeles. Het was echter geen vervroegd Valentijnsdaguitje met Meghan. De hertog was namelijk met een andere royal op stap. 

Super Bowl

Tijdens de finale van het American footballseizoen streden de Los Angeles Rams tegen de Cincinnati Bengals. Prins Harry was ook aanwezig bij de Super Bowl en had zijn nichtje prinses Eugenie meegenomen. De twee, die casual gekleed naar het footballevenement gingen, werden gespot door de camera’s van NBC. Of de royals voor de Los Angeles Rams zijn of toch voor de Cincinnati Bengals, dat lieten ze volgens People niet blijken.

Hechte band

Hoewel we de Sussex’jes vaak samen zien, gaan ze dus ook weleens apart van elkaar ergens heen. Harry en Eugenie hebben een hechte band, maar ook de banden met de partners zijn goed. In het interview dat Harry en Meghan vorig jaar aan Oprah Winfrey gaven, vertelde de hertogin dat ze Eugenie al kende voordat ze haar man ontmoette.

“We zijn bevriend met hen als stel”, legde Meghan uit over de band die zij en Harry hebben met Eugenie en Jack Brooksbank. Allebei de royal families mochten vorig jaar een kindje verwelkomen. Lilibeth werd enkele maanden na August geboren. De koninklijke koppels hebben dus genoeg te bespreken!

Werk afmaken

Hoewel de hertog van Sussex alweer twee jaar geleden naar de andere kant van de oceaan verhuisde, blijft hij nog altijd betrokken bij wat er in zijn thuisland gebeurt. Zo ging hij vorige week nog digitaal in gesprek met rugbyspeler Gareth Thomas ter gelegenheid van de ‘Nationale hiv-test week’ in het Verenigd Koninkrijk. Prinses Diana was een van de eerste mensen die het taboe rondom de ziekte langzaamaan wist te doorbreken, en dat motiveert prins Harry nog altijd om hetzelfde te doen. “Wanneer je mensen ontmoet en ziet hoeveel leed er is over de hele wereld, kun je dat niet meer de rug toekeren. Daarbij komt kijken dat het werk van mijn moeder onafgemaakt was, en ik voel me verplicht om het zo goed als het gaat voort te zetten.”

“Ik weet dat ik nooit helemaal in mijn moeders voetsporen kan treden”, geeft Harry toe, “met name op dit gebied, vanwege wat ze deed, waar ze voor stond en hoe uitgesproken ze was over dit probleem. Maar het laten samenkomen van deze verschillende stukken van het werk dat ze deed, dat probeer ik voort te zetten. Ik probeer het werk af te maken.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws