Naomi Campbell laat negen maanden oude dochter voor het eerst zien

Het topmodel laat haar dochtertje op spectaculaire wijze voor het eerst aan de buitenwereld zien.

Naomi Campbell werd op haar vijftigste moeder van een dochter. Het meisje is inmiddels negen maanden oud, maar we hebben nog geen glimp van haar opgevangen. Tot nu, want moeder en dochter sieren de cover van de nieuwste Vogue

Covergirls

Naomi heeft een fantastische manier uitgekozen om haar dochter voor het eerst aan de buitenwereld te laten zien. De twee sieren namelijk de cover van de Britse Vogue. Vorig jaar mei maakte het inmiddels 51-jarige topmodel bekend dat ze moeder was geworden. In gesprek met het blad vertelt Campbell dat de mensen die van haar zwangerschap wisten, op één hand te tellen waren. Hoe het meisje heet, maakt Naomi niet bekend.

Doordat het topmodel voor de buitenwereld ‘opeens’ een kind had en ze verder maar weinig laat zien, ontstaan er al snel veel roddels. Daarom wil ze een misverstand de wereld uit helpen: “Ze is niet geadopteerd, ze is mijn kind.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door British Vogue (@britishvogue)

Jetset baby

We krijgen dan wel ein-de-lijk een foto te zien van Naomi’s dochtertje, maar helaas zien we daarop nog steeds niet veel. Het meisje heeft in ieder geval de prachtige lokken van haar moeder geërfd! Wat we wél weten over de baby, is dat het een echte jetsetter is. Het model neemt de kleine namelijk overal mee naartoe, ook als ze voor werk moet reizen.

Veranderende modellenwereld

Naomi Campbell is nog steeds helemaal in shape en loopt regelmatig modeshows. Hoewel ze modellenwerk nog steeds leuk vindt, maken de jongere modellen haar weleens zenuwachtig. Ze geeft dan ook toe dat ze meer plezier had toen ze nog samenwerkte met Linda Evangelista, Cindy Crawford en Christy Turlington – met wie ze de eerste generatie supermodellen vormde. “We werkten hard. Maar we vonden het allemaal zo leuk en spoorden elkaar aan. We deden acht shows per dag en feestten ’s avonds nog met de ontwerpers. Ik vraag me soms af of de jonge modellen van nu ons bij hadden kunnen houden”, zegt Campbell in gesprek met Vogue.

Bron: Instagram @britishvogue, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws