Wie is de ex van Naomi Campbell die nu met prinses Charlene in verband wordt gebracht?

De Russische zakenman zou een van Charlenes grootste vertrouwelingen zijn in deze moeilijke tijd.

Op de bruiloft van prins Albert en prinses Charlene verscheen supermodel Naomi Campbell aan de arm van haar toenmalige vriend, Vladislav Doronin. Ruim tien jaar later wordt de prinses van Monaco opeens in verband gebracht met deze steenrijke Russische zakenman en vastgoedmagnaat. Hoe zit het precies?

Verblijf in het buitenland

Maandenlang zat prinses Charlene van Monaco 'vast' in Zuid-Afrika vanwege een hevige neus-, kaak- en oorontsteking. In november zette ze eindelijk weer voet op Monegaskische bodem, maar de hereniging met haar man en kinderen was van korte duur. Nog geen drie weken later liet prins Albert weten aan People dat prinses Charlene Monaco alweer verlaten had en opgenomen was in een kliniek ergens in het buitenland. “Ze was uitgeput, zoveel fysiek als emotioneel. Ze voelde zich overweldigd en kon de officiële verplichtingen, het leven in het algemeen en zelfs het gezinsleven niet aan”, lichtte hij toe.

Sinds prinses Charlene vanwege haar mysterieuze ziekte op een geheime locatie verblijft, duikt ook opeens de naam van een oude bekende weer op: Vladislav (ook wel Vladimir) Doronin, de ex-vriend van Naomi Campbell, die in 2011 als haar plus one op de royal wedding van Monaco was.

Wie is deze steenrijke Rus?

Vladislav Doronin en Naomi Campbell op de bruiloft van prins Albert en Charlene Wittstock. Beeld: BrunoPress

De Russische miljardair zou sinds de bruiloft contact hebben gehouden met prinses Charlene, ook al liep zijn relatie met Naomi Campbell, een goede vriendin van prins Albert, in 2013 stuk.

De afgelopen maanden, waarin prinses Charlene te kampen had met ernstige gezondheidsproblemen, haar kinderen moest missen en elke dag een nieuw gerucht over de staat van haar huwelijk hoorde, zou ze enorm veel steun hebben gevonden bij 'Vlad.' Althans, dat beweert een anonieme 'goede bekende' van prinses Charlene in The Sun. “De hele saga is erg ingewikkeld en verwarrend, maar Charlene en Vlad hebben contact en hebben samen tijd doorgebracht. Het lijkt erop dat ze steun van hem heeft gekregen tijdens haar huwelijksproblemen. Ze kennen elkaar al een tijdje en Vlad was destijds op de bruiloft met Naomi.”

Geen huwelijksproblemen

Snel na die uitspraak klonken de geruchten dat Vladislav prinses Charlene 'bijna dagelijks' zou bezoeken in de kliniek waar ze nu opgenomen is. Het is niet echt bevorderlijk voor alle huwelijksgeruchten die prins Albert zo hard de kiem probeert te smoren, al zou 't tussen Vlad en Charlene om gewoon een vriendschap gaan. De vastgoedmagnaat is bovendien al gelukkig in de liefde. Sinds 2014 is hij samen met Kristina Romanova, een 32 jaar jonger model, met wie hij twee kinderen heeft. Het stel woont in Moskou, al zou Vladislav als internationaal zakenman natuurlijk ook een optrekje kunnen hebben in Zwitserland, waar prinses Charlene naar verluidt verblijft. Tsja, vooralsnog is het geen stevig onderbouwd verhaal, maar weinig zou ons nog verbazen na dit roerige jaar in Monaco. En we gunnen Charlene natuurlijk alle steun die ze kan krijgen, al dan niet van een modellen-minnende miljonair.

Bron: Vanity Fair FR | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws