Naomi Campbell wordt op haar 50ste moeder, maar hoe?

Dinsdagmiddag verraste topmodel Naomi Campbell haar fans met het nieuws dat ze mama is geworden van een eerste kindje.

Vandaag blaast het supermodel 51 kaarsjes uit.

Haar grote cadeau heeft ze al mogen uitpakken. “Dit prachtige wondertje koos mij als moeder. Ik ben zo vereerd om deze engel in mijn leven te hebben”, waren de plotselinge woorden op het Instagram account van Naomi. Hoe de vrouw van de talrijke, veelal kortstondige relaties haar kind kreeg, blijft voorlopig een raadsel. “Uitzonderingen bevestigen de regel, maar het is onwaarschijnlijk dat dit het resultaat is van een natuurlijke zwangerschap.”

In een interview met Evening Standard Magazine uit 2017 zei het model al dat ze er wel over nadacht om mama te worden, maar dat er geen haast achter zat. “Ik denk de hele tijd aan kinderen krijgen, maar met hoe de wetenschap zich nu ontwikkelt kan ik mama worden wanneer ik het zelf wil.” In een later interview vertelde de actrice dan weer dat ze nog niet klaar was om mama te worden. “Ik zie wel wat het universum me brengt”, zei ze toen.

De verjaardag van Naomi zal dus waarschijnlijk volledig in het teken staan van haar kleine spruit, hoewel we ons niet kunnen voorstellen dat het supermodel er geen glamour tintje aan geeft. Het wordt uiteraard een feestje met zo’n prinsesje erbij, Happy Birthday Queen!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws