Glamour met een knipoog

Eloise over haar band met moeder Laurentien: 'Onze connectie wil ik nooit voor lief nemen'

Het is geen geheim dat Eloise van Oranje een bijzondere band heeft met haar ouders, prinses Laurentien en prins Constantijn. En dit benadrukt de gravin nu opnieuw, want in een zoete Instagram-post vertelt ze openhartig over haar diepe connectie met haar moeder.

Eloise over haar band met moeder Laurentien

Girls trip! Eloise en Laurentien lieten de mannen lekker thuis, en gingen op een heerlijke meidenvakantie in Italië. En, zoals een echte gravinfluencer betaamt, post Elo daar op haar Instagram natuurlijk de nodige kiekjes van. Bovendien deelt ze onder haar post ook meteen een inkijkje hun speciale moeder-dochter band.

Quality time

Eloise en Laurentien verruilden het herfstige Nederland voor het zonnige Puglia in Italië. Of nouja, zonnig... Op één van de kiekjes zien we dat Laurentien toch echt de paraplu tevoorschijn moest toveren. Maar die regen mocht de pret zeker niet drukken! Van lekker eten en cultuur snuiven tot een prachtige zonsondergang: de dames hebben het duidelijk enorm naar hun zin gehad.

De tekst die Elo bij haar post schrijft, bevestigt dat alleen maar. "Niets is belangrijker dan de relatie met je ouders, en ik ben ongelooflijk dankbaar voor die met mijn moeder", vertelt ze. "Onze connectie is iets dat ik nooit voor lief wil nemen."

De gravin vervolgt: "In de drukte van ons leven en het samenwerken met My Lima Lima, merkte ik dat we soms wat minder quality time hadden." Juist daarom is ze zo enorm dankbaar voor de prachtige ervaring die ze hebben gehad. "We hebben gelachen, diepgaande gesprekken gevoerd en volop genoten. de bijzondere plekken en mensen die we in deze korte tijd hebben ontmoet, maken het nog specialer 🥹."

My Lima Lima

My Lima Lima is de tweedehands kledingwinkel van Eloise en Laurentien. En dat is niet zomaar een winkel natuurlijk, nee: My Lima Lima verkoopt louter tweedehands kledingstukken en accessoires van hoge kwaliteit. De opbrengst daarvan dragen Lau en Elo over aan het goede doel. Zoals dat heurt, royals die zich inzetten voor een betere wereld.

Met deze kledingwinkel doen de ladies behoorlijk goede zaken: eerder dit jaar werd al aangekondigd dat de winkel een extra filiaal speciaal voor mannen zou krijgen. Tja, en met zo'n booming business kunnen we goed begrijpen dat échte quality time er soms even bij in schiet.

Band met ouders

Hij was dan niet uitgenodigd voor het meidentripje, maar ook met haar vader heeft Eloise gelukkig een hele goede band. In gesprek met LINDA. vertelde ze vorig jaar over haar vader, prins Constantijn: "Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zoveel kennis heeft. Als we De Slimste Mens kijken denk ik oh my God, jij weet écht alles. Zo erg dat ik denk: doe gewoon mee of houd je mond, haha. Dat zou ik ook willen hebben, net als zijn gedrevenheid. Hoe hij zich bijvoorbeeld nu bezighoudt met techbedrijven en start-ups, daar zit zoveel passie in." Ahw!

Royalty
  • Instagram @eloisevanoranje
  • NL Beeld