Maakt het leven mooier

Kledingwinkel van Laurentien en Eloise krijgt een nieuwe vestiging

Mooi nieuws voor prinses Laurentien en haar dochter Eloise: hun kledingwinkel, die zij eerder dit jaar openden, gaat officieel uitbreiden! Binnenkort komt er een nieuwe locatie van My Lima Lima, waar een hele nieuwe collectie aangeboden gaat worden.

Vorige maand kregen we al een kleine preview, maar nu is het dan eindelijk zo ver: My Lima Lima krijgt een tweede vestiging! De tweedehands kledingwinkel, opgericht door prinses Laurentien en Eloise van Oranje, breidt uit met een extra filiaal speciaal voor mannen.

My Lima Lima Men

"🎉 It’s official! We zijn trots om de opening van My Lima Lima Men aan te kondigen in Den Haag!", valt te lezen op de Instagram van het bedrijf. "We zullen binnenkort delen welke dag dat precies zal zijn… Een plek waar je niet alleen mannenkleding zal kunnen halen en brengen, maar ook kunt genieten van de beste koffie 👔☕️ Vanaf nu zijn dus ook stijlvolle high-end mannenkleding en -accessoires heel erg welkom bij onze Hubs en in de winkel op de Frederikstraat 16."

Bij de aankondiging deelt Elo een aantal kiekjes vanuit het nieuwe pand, waar duidelijk nog een hoop geklust moet worden. Maar de sleutel, die heeft de gravinfluencer in ieder geval alvast in handen!

Eigen kledingwinkel

Begin dit jaar openden Laurentien en Eloise hun kledingwinkel in Den Haag. En dat is niet zomaar een winkel natuurlijk, nee: My Lima Lima verkoopt louter tweedehands kledingstukken en accessoires van hoge kwaliteit. De opbrengst daarvan dragen Lau en Elo over aan het goede doel. Zoals dat heurt, royals die zich inzetten voor een betere wereld.

Het idee voor de winkel kwam van prinses Laurentien, in een periode dat ze veel werkte met slachtoffers van de toeslagenaffaire. “Dat was een tijd dat ik alleen maar aan het werk was. Ik was alleen maar in het zwart en donkerblauw gekleed, en totaal niet met mezelf bezig”, vertelde ze. “Ik werk met ontzettend veel mensen die heel weinig hebben. Dan denk je elke keer als je je kast opendoet: het hangt daar maar. Wat als ik het verkoop en de opbrengst weggeef aan goede doelen die mensen kunnen helpen die het nodig hebben?”

Het feit dat er nu ook ruimte is voor mannencollectie geeft wel aan: My Lima Lima doet goede zaken. Wij zijn in ieder geval benieuwd wanneer deze vestiging zijn deuren gaat openen. En of we hier dan ook de oude polo’s van vader Constantijn of de overhemden van oom Willem-Alexander op de kop kunnen gaan tikken, natuurlijk!

Bron: Instagram @mylimalima, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld