Maakt het leven mooier

Zien: Eloise van Oranje maakt haar debuut op de catwalk

Die Elo is toch ook van alle markten thuis. Gravin, influencer, presentatrice, winkeleigenaresse... en inmiddels mag ze zelfs 'model' aan haar CV toevoegen! Bij de Amsterdam Fashion week verscheen Eloise namelijk voor het eerst op de catwalk, en dat ging haar hartstikke goed af.

Zien: Eloise van Oranje maakt haar debuut op de catwalk

Eloise van Oranje heeft zich door de jaren heen natuurlijk bewezen als een echt fashion icoon. Niet alleen runt ze een eigen vintage kledingwinkel, ook verschijnt ze zelf regelmatig in de mooiste lookjes op de rode loper. Maar op de catwalk? Daar hadden we haar nog niet eerder gespot. Tot nu!

Amsterdam Fashion Week

Amsterdam staat momenteel in het teken van de Amsterdam Fashion Week 2024, waar zowel gevestigde als beginnende ontwerpers en modemerken hun nieuwste collecties tonen in state-of-the-art fashion shows. Gisteren was het de beurt aan ontwerpster Tess van Zalinge om haar designs te presenteren. En daar verscheen ineens een bekend gezicht! Eloise maakte namelijk haar debuut op de catwalk.

De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien liep als een van de modellen mee tijdens de show, en dat zag er zo uit:

Eloise verscheen in koninklijk donkerblauw op de runway (Beeld: NL Beeld / Arjo Frank)
Power pose: Eloise voelt zich helemaal thuis binnen de fashion show (Beeld: NL Beeld / Arjo Frank)

“Het was zo leuk, echt niet normaal”, reageerde de gravinfluencer achteraf tegen RTL Boulevard. Ook vader Constantijn en broer Claus-Casimir waren in de zaal om Eloise te supporteren. “Ze doet het heel professioneel, dus misschien wel een verdere carrière”, suggereerde Claus-Casimir. Of Constantijn een carrière voor zijn dochter als model ook wel ziet zitten? “Dat is aan haar”, vindt hij.

Backstage beelden

Harper's Bazaar was backstage aanwezig, en op Instagram geven zij ons een inkijkje in de voorbereidingen voor de show. Daarop zien we hoe Elo wordt klaargemaakt voor haar grote catwalkmoment. Van de outfit en de make-up tot aan haar professionele modellenloopje: de gravinfluencer lijkt helemaal thuis te zijn in deze wereld.

Kledingwinkel

Dat Elo wel thuis is in de mode-industrie, dat wisten we natuurlijk al lang. Samen met mama Laurentien runt ze zelfs haar eigen vintage kledingwinkel, My Lima Lima, waar de gravin louter tweedehands kledingstukken en accessoires verkoopt van hoge kwaliteit. De opbrengst daarvan wordt overgedragen aan het goede doel.

Eén ding is duidelijk: Elo en haar compagnon doen goede zaken. Deze week kwam er namelijk een heel leuk nieuwtje over de business naar buiten, want My Lima Lima gaat uitbreiden! Binnenkort komt er een extra vestiging, die zich specifiek gaat richten op het verkopen van mannenkleding. Wij zijn enorm benieuwd wanneer deze nieuwe winkel zijn deuren gaat openen.

Royalty
  • RTL Boulevard, Vorsten
  • NL Beeld, Instagram @harpersbazaarnl