Glamour met een knipoog

Zien: Prinses Rajwa voor het eerst op pad na haar bevalling

In augustus beviel de Jordaanse prinses Rajwa, echtgenote van kroonprins Hussein, van haar eerste spruit. Begrijpelijkerwijs werd ze daarom de afgelopen tijd niet in het openbaar gespot - tot nu! De prinses en haar man verschenen namelijk op de tribune om het Jordaanse voetbalelftal aan te moedigen.

Prinses Rajwa voor het eerst op pad sinds haar bevalling

Jordanië verpletterde Oman gisteren tijdens een voetbalwedstrijd in het Amman Internationaal Stadion. Hoewel wij bij Beau Monde geen voetbalkenners zijn, was er wél een andere reden waarom deze wedstrijd onze aandacht trok: niemand minder dan prinses Rajwa werd namelijk in het publiek gespot!

Prinses Rajwa

Het koninklijke koppel was aanwezig op de tribune, waar ze hun eigen Jordaanse team de 4-0 overwinning zagen behalen. En dat deden ze lekker undercover: dit keer geen kleurrijke gewaden en chique outfits, maar gewoon een simpel zwart ensemble. Al liet Hussein natuurlijk wel even duidelijk zien dat hij voor Jordanië juicht met de borduursels op zijn jas.

Rajwa en Hussein juichen voor het eerste doelpunt (Beeld: Videostill AFC Asian Cup)

Hoewel we de kroonprins de afgelopen maanden wel vaker en public zagen verschijnen, hield Rajwa zich nog even op de achtergrond. De voetbalwedstrijd was de eerste keer dat ook zij zich weer in het openbaar liet zien - en wat zag ze er stralend uit!

Geboorte van Iman

Na een prachtige huwelijksceremonie vorig jaar volgde eigenlijk al vrij snel daarna het blije nieuws dat prinses Rajwa en prins Hussein hun eerste kindje verwachtten. In augustus van dit jaar was het dan zover: Rajwa beviel van hun eerste kindje, Iman.

"We zijn enorm dankbaar voor de voorspoedige geboorte van onze dochter en voor de gezondheid van mijn geliefde vrouw, Rajwa", liet Hussein destijds weten. "Onze oprechte dank aan onze familie en het Jordaanse volk voor hun lieve wensen, die ons diep hebben geraakt tijdens deze bijzondere momenten." Ahw!

Hardwerkende prinses

Stiekem zijn we best opgelucht dat de Jordaanse prinses de afgelopen maanden even de tijd heeft genomen om op een roze wolk te genieten van haar nieuwe gezinsgeluk. Want als er iets is dat de prinses kenmerkt, is dat wel haar immense toewijding en inzet voor haar werk. Zelfs op 17 juli, vlak voor de geboorte van haar dochter, ging de prinses nog op pad naar een royal duty in Jordanië.

Haar verschijning bij de recente voetbalwedstrijd doet vermoeden dat Rajwa langzamerhand weer klaar is om haar werkzaamheden op te pakken. Wij verheugen ons nu al op nieuwe glamoureuze optredens van deze prachtige prinses!

Royalty
  • Hello! Magazine, Instagram @rajwajo1
  • NL Beeld