Glamour met een knipoog

Douwe Bob is getrouwd én kondigt komst vierde kindje aan

Een bijzonder weekend voor Douwe Bob! De 31-jarige zanger stapte deze zaterdag in het huwelijksbootje met zijn Anouk. Tijdens de ceremonie maakten ze ook meteen groot nieuws bekend: het stel verwacht een tweede kindje samen!

Douwe Bob is getrouwd én kondigt komst vierde kindje aan

Wedding bells! Douwe Bob en zijn grote liefde Anouk van Schaik zijn getrouwd op een sprookjesachtige locatie. Dat deelt de zanger via zijn Instagram, samen met een aantal stralende kiekjes van de bruiloft.

Bruiloft

Afgelopen week begon het opeens te gonzen van de geruchten: het moment suprême zou eindelijk daar zijn voor Douwe Bob en z'n grote liefde, Anouk. Al snel werd dit bevestigd door een video die Douwe deelde, waarin hij trots de trouwringen showde. En zaterdag was het daadwerkelijk zover: de lovebirds stapten in het huwelijksbootje.

Op Instagram deelt Douwe Bob de prachtige beelden van de bruiloft. "Dank aan alle lieve familie en vrienden die er gisteren bij waren! ❤️ Onwijs bedankt Eric Corton, als beste babs ooit", schrijft hij. En uiteraard kan zijn vrouw niet ontbreken in het dankwoord. "Ohja! En dank Anouk voor het geven van het Ja woord. 🌹" Ahw!

Anouk draagt een dromerige bruidsjurk met pofmouwen en veel kant, en Douwe koos voor een stijlvol beige pak. Wát een prachtig bruidspaar. Namens Beau Monde van harte gefeliciteerd, en heel veel geluk samen!

Zwangerschap

Tijdens de bijzondere huwelijksceremonie werd nog een bijzonder nieuwtje bekend gemaakt: Anouk is in verwachting! Dat vertelt Patty Brard achteraf in Shownieuws. "Het pak van Douwe moest, naarmate de bruiloft dichterbij kwam, steeds een stukje ingenomen worden. Maar de jurk van Anouk werd steeds iets groter gemaakt, want ze verwachten een broertje of zusje voor Elias."

Voor Douwe Bob wordt dit overigens zijn vierde kindje. In december 2021 werd hij kort na elkaar vader van twee dochters, Bobby Lou en Ziggy, bij twee verschillende vrouwen. Begin 2022 beviel zijn vrouw Anouk van hun zoontje Elias.

Allergrootste liefdes

Douwe Bob ging in 2022 al op één knie voor z'n lief. Medio september deelde het stel bovendien dat ze in ondertrouw waren gegaan. Een huwelijk kon dus niet veel langer uitblijven.

In gesprek met Beau Monde vertelde Douwe Bob eerder al dat z'n kinderen én Anouk z'n allergrootste liefdes zijn. "Ik heb heel lang gedacht dat niets ooit belangrijker zou worden dan muziek. Dat stond voor mij altijd op nummer één. Eigenlijk was dat een verkapte manier om te zeggen dat ik zelf op nummer één stond. Dat is niet meer zo. Alle clichés over het krijgen van kinderen zijn waar, haha."

Celebrity
  • Instagram @douwebob, Grazia, Shownieuws
  • NL Beeld